Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Ни пратија на меил 3 документи (мислам дека беа 3), испринтајте ги и пополнете ги и донесете ги најкасно до тогаш. Толку беше. Од тогаш ни трага ни глас:)

Како иде сега со тие договори? Ајде информатичари кажете како беше за вас :)

Ни стаса на маил и на поштенско сандаче писмо со инструкции:

Имаше на страната си симнуваш:
- изјава една
- фотокопија од трансакционата сметка
- договор ( во 3 примерока требаше да се потполни)

Ги дадовме документиве, сега преку меил ќе не известат кога да одиме да си ги земеме договорите, може и ќе се сликаме со министерот како што беше случај пред некоја година :D

Мене на меил ми нема ништо стасано. има врска тоа, или може некој друг што има добиено стипендија, да ми ги прати документиве?

Ќе ве замолам, вие што имате на мејл добиено документи, да ги закачите, да може и ние да ги пополниме.

И до кога треба да се достават во Министерство за образование?

Частам зелемко:). Корупција.

Ќе ве замолам, вие што имате на мејл добиено документи, да ги закачите, да може и ние да ги пополниме.

И до кога треба да се достават во Министерство за образование?

Частам зелемко:). Корупција.

хехе.. не се разбравте.. досега само информатичарите добија документи на меил..
и тоа беа истите оние што се закачени на
http://stipendii.mon.gov.mk/PotrebniDokumenti.aspx
во делот Потребни докуенти за 125-те студентски стипендии за талентирани информатичари за 2010/2011 година

само проверувајте си меил почесто ;)

Известување до последната генерација на корисници на студентски кредит!!
Денес си ја ставив картичката во банкомат, да проверам случајно да не има нешто...и место моето очекување да видам три нули, видов нешто што пријатно ме изненади :D
12,000 :D:D:D или 5 рати у превод :D
Сепак Министерот овојпат си стоеше на зборот дека у фебруари ќе исплатат све што должат, или барем еден поголем дел од сето тоа што ни го должат :)
па... со здравје да си ги трошиме парите што ги чекаме веќе година дена :D

А, шо ќе биди, ако го начекам јас тој Министерот во некој тунел, во темница, а ? Не е свесен ни Тој...:tapp:

Луѓе, има ли пари пуштено за стипендија на среднистите? Воопшто има некој земено?

на другар мој му доделија стипендија...баш некна бевме во министерство во Скопје..а ќе му стасала првата стипендија од 1 март...

Известување до последната генерација на корисници на студентски кредит!!
Денес си ја ставив картичката во банкомат, да проверам случајно да не има нешто...и место моето очекување да видам три нули, видов нешто што пријатно ме изненади :D
12,000 :D:D:D или 5 рати у превод :D
Сепак Министерот овојпат си стоеше на зборот дека у фебруари ќе исплатат све што должат, или барем еден поголем дел од сето тоа што ни го должат :)
па... со здравје да си ги трошиме парите што ги чекаме веќе година дена :D

сериозен си?

Знае некој што процедура се спроведува за приговор?!

Абе знае ли некој да ми каже некоја веб страна освен mladiinfo каде можам да најдам степендии за во стрнаство?

Објавени се документите за стипендија т.е договорот и изјавата за лични податоци...http://stipendii.mon.gov.mk/PotrebniDokumenti.aspx

И ако знае некој да каже потребно ли е да се однеси индекс за потврда дека имаш запишано нареден семестар ?

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom