Стипендии

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ни пратија на меил 3 документи (мислам дека беа 3), испринтајте ги и пополнете ги и донесете ги најкасно до тогаш. Толку беше. Од тогаш ни трага ни глас:)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Како иде сега со тие договори? Ајде информатичари кажете како беше за вас :)
Ни стаса на маил и на поштенско сандаче писмо со инструкции:

Имаше на страната си симнуваш:
- изјава една
- фотокопија од трансакционата сметка
- договор ( во 3 примерока требаше да се потполни)

Ги дадовме документиве, сега преку меил ќе не известат кога да одиме да си ги земеме договорите, може и ќе се сликаме со министерот како што беше случај пред некоја година :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.084
Мене на меил ми нема ништо стасано. има врска тоа, или може некој друг што има добиено стипендија, да ми ги прати документиве?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ќе ве замолам, вие што имате на мејл добиено документи, да ги закачите, да може и ние да ги пополниме.

И до кога треба да се достават во Министерство за образование?

Частам зелемко:). Корупција.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Ќе ве замолам, вие што имате на мејл добиено документи, да ги закачите, да може и ние да ги пополниме.

И до кога треба да се достават во Министерство за образование?

Частам зелемко:). Корупција.
хехе.. не се разбравте.. досега само информатичарите добија документи на меил..
и тоа беа истите оние што се закачени на
http://stipendii.mon.gov.mk/PotrebniDokumenti.aspx
во делот Потребни докуенти за 125-те студентски стипендии за талентирани информатичари за 2010/2011 година

само проверувајте си меил почесто ;)

Член од
20 март 2010
Мислења
35
Поени од реакции
2
Известување до последната генерација на корисници на студентски кредит!!
Денес си ја ставив картичката во банкомат, да проверам случајно да не има нешто...и место моето очекување да видам три нули, видов нешто што пријатно ме изненади :D
12,000 :D:D:D или 5 рати у превод :D
Сепак Министерот овојпат си стоеше на зборот дека у фебруари ќе исплатат све што должат, или барем еден поголем дел од сето тоа што ни го должат :)
па... со здравје да си ги трошиме парите што ги чекаме веќе година дена :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А, шо ќе биди, ако го начекам јас тој Министерот во некој тунел, во темница, а ? Не е свесен ни Тој...:tapp:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Луѓе, има ли пари пуштено за стипендија на среднистите? Воопшто има некој земено?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Луѓе, има ли пари пуштено за стипендија на среднистите? Воопшто има некој земено?
на другар мој му доделија стипендија...баш некна бевме во министерство во Скопје..а ќе му стасала првата стипендија од 1 март...

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Известување до последната генерација на корисници на студентски кредит!!
Денес си ја ставив картичката во банкомат, да проверам случајно да не има нешто...и место моето очекување да видам три нули, видов нешто што пријатно ме изненади :D
12,000 :D:D:D или 5 рати у превод :D
Сепак Министерот овојпат си стоеше на зборот дека у фебруари ќе исплатат све што должат, или барем еден поголем дел од сето тоа што ни го должат :)
па... со здравје да си ги трошиме парите што ги чекаме веќе година дена :D

сериозен си?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Знае некој што процедура се спроведува за приговор?!

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Абе знае ли некој да ми каже некоја веб страна освен mladiinfo каде можам да најдам степендии за во стрнаство?

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Објавени се документите за стипендија т.е договорот и изјавата за лични податоци...http://stipendii.mon.gov.mk/PotrebniDokumenti.aspx

И ако знае некој да каже потребно ли е да се однеси индекс за потврда дека имаш запишано нареден семестар ?

Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom