Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали знае некој колку рати се исплатедни од студенскиот кредит до сега (кај мене мислам дека се 5 рати) ????
за студенски кредит прашувам (јас сум од постарите корисници, ти ако си од новите затоа сеуште немаш ништо исплатено)Студентска стипендија или студентски кредит?? Од кредитот проверив пред некој ден нема ништо исплатено,а ако прашуваш за стипендија ќе ти одговорат тие што зимат стипендија.
за студенски кредит прашувам (јас сум од постарите корисници, ти ако си од новите затоа сеуште немаш ништо исплатено)
--- надополнето ---
знае ли некој од постарите корисници (втора, трета ...год.) да ми одговори????
Слушнав дека од оваа година (можеби тоа било и претходно) тие што земале стипендија во средно, наводно можеле да ја продолжат истата и од Прва година на факултет. Ме интересира дали некој знае нешто во врска со ова и ако е вистина .... кога е конкурсот?
wow..od kadde taa vest?nemoj, srce ke me stengne, pivolend e segaparite od stipendijata bile prefrleni od ohridska banka, dali moze da mi kaze nekoj dali se prefrleni od uni banka, zosto kaj mene nema
имаш секако, 90 посто се бара положени, а тоа е точно 90Dali dokolku imam polozeno 9 od 10 predmeti so soodvetniot prosek imam pravo na stipendija ili kredit ???