Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
ок....ама од кога си корисник на стипендија? јас и мои колеги кои сме цела генерација преку уни банка немаме добиено...затоа, ама се надевам дека во скоро време ке ни пуштат, можеби пуштаат по факултети бидејќи кај мене на факултет- конкретно на медицински ни немаат на никој пуштено од наша генерација

Трета година сум сега, информатика сум инаку, но не зимам од тие што се за информатичари :turn:

Луѓе имат повторен конкурс за уште 1000 стипендии од Тип Б. Е па тие што не добивме да си пробаме пак?! Ако можит со истите документи што веќе ги имаме доставено зошто да не :)
Некој знајт дали можит истите документи да се искористат??

Луѓе имат повторен конкурс за уште 1000 стипендии од Тип Б. Е па тие што не добивме да си пробаме пак?! Ако можит со истите документи што веќе ги имаме доставено зошто да не :)
Некој знајт дали можит истите документи да се искористат??

За Тип В мислиш така?

Парите ги ебавме, од продолжените стипендии, сеа кога нови !? :pos2:

^Друже, чекај малку па ти, а ние, новите напатени до-март-ни-прва-рата-исплатени стипендаши? Уште кој месец и заврши годината, ние пари допрва ќе добиваме :icon_roll

Друштво кога имаат во план да ни пуштат некоја пара се знае ли на новите стипендаши, испративме договорот сега има други процедури или секој ден на банкомат :pos2:

Друштво кога имаат во план да ни пуштат некоја пара се знае ли на новите стипендаши, испративме договорот сега има други процедури или секој ден на банкомат :pos2:

Се брзаш? Чекај, има време, знаеш како ги почитуваат тие роковите :nesum:
Кога ги однесов договорите, прашав кога ќе можеме да очекуваме прва рата. Тие мрмљаа нешто, како не е до нив, ама крај на февруари, почеток на март би требало :uvo: Не оти им верував - кого ли лажеа, не знам :tapp:
Инаку, чекај дома договор прво да ти вратат, еден од тие трите копии што ги носевме ќе ни вратат на домашна адреса потпишан од министеров, па дури после :toe:

Нешто информации за почеток на исплати за новите? :)
Да не му стигна на некого потпишан договор или слабо?:pipi:

за старите...кај мене на сметка (NLB) стигнаа плус 2 рати...значи 3 до сега!!!

за старите...кај мене на сметка (NLB) стигнаа плус 2 рати...значи 3 до сега!!!

Значи ако има ако ти исплатиме плус 2 тогаш вкупно се 4, не 3... Оти две рати исплатија едно по друго...

Имаш ! Така да, можи.. Али изненадија, како и да е... Не очекував дека толку брзо ќе има.. Овој е-банкинг не е стабилен, да проверам, зато ке одам до банкомат, али како и да е, забавата со Дџ Версус, петок, ќе биди жустра, особено ако има повеќе кеш

На некој од новите корисници му стигна договор дома?

Сакам да прашам во делот лични примања според член 14 и 14а од УЈП стои годишната плата за родителите без разлика дали се вработени во државен или приватен сектор или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom