Стипендии

Член од
11 септември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
ок....ама од кога си корисник на стипендија? јас и мои колеги кои сме цела генерација преку уни банка немаме добиено...затоа, ама се надевам дека во скоро време ке ни пуштат, можеби пуштаат по факултети бидејќи кај мене на факултет- конкретно на медицински ни немаат на никој пуштено од наша генерација
Трета година сум сега, информатика сум инаку, но не зимам од тие што се за информатичари :turn:

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Луѓе имат повторен конкурс за уште 1000 стипендии од Тип Б. Е па тие што не добивме да си пробаме пак?! Ако можит со истите документи што веќе ги имаме доставено зошто да не :)
Некој знајт дали можит истите документи да се искористат??

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Луѓе имат повторен конкурс за уште 1000 стипендии од Тип Б. Е па тие што не добивме да си пробаме пак?! Ако можит со истите документи што веќе ги имаме доставено зошто да не :)
Некој знајт дали можит истите документи да се искористат??
За Тип В мислиш така?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Парите ги ебавме, од продолжените стипендии, сеа кога нови !? :pos2:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
^Друже, чекај малку па ти, а ние, новите напатени до-март-ни-прва-рата-исплатени стипендаши? Уште кој месец и заврши годината, ние пари допрва ќе добиваме :icon_roll

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Друштво кога имаат во план да ни пуштат некоја пара се знае ли на новите стипендаши, испративме договорот сега има други процедури или секој ден на банкомат :pos2:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Друштво кога имаат во план да ни пуштат некоја пара се знае ли на новите стипендаши, испративме договорот сега има други процедури или секој ден на банкомат :pos2:
Се брзаш? Чекај, има време, знаеш како ги почитуваат тие роковите :nesum:
Кога ги однесов договорите, прашав кога ќе можеме да очекуваме прва рата. Тие мрмљаа нешто, како не е до нив, ама крај на февруари, почеток на март би требало :uvo: Не оти им верував - кого ли лажеа, не знам :tapp:
Инаку, чекај дома договор прво да ти вратат, еден од тие трите копии што ги носевме ќе ни вратат на домашна адреса потпишан од министеров, па дури после :toe:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Нешто информации за почеток на исплати за новите? :)
Да не му стигна на некого потпишан договор или слабо?:pipi:

Член од
26 јуни 2009
Мислења
79
Поени од реакции
0
за старите...кај мене на сметка (NLB) стигнаа плус 2 рати...значи 3 до сега!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
за старите...кај мене на сметка (NLB) стигнаа плус 2 рати...значи 3 до сега!!!
Значи ако има ако ти исплатиме плус 2 тогаш вкупно се 4, не 3... Оти две рати исплатија едно по друго...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Имаш ! Така да, можи.. Али изненадија, како и да е... Не очекував дека толку брзо ќе има.. Овој е-банкинг не е стабилен, да проверам, зато ке одам до банкомат, али како и да е, забавата со Дџ Версус, петок, ќе биди жустра, особено ако има повеќе кеш

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
На некој од новите корисници му стигна договор дома?

Член од
16 ноември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Сакам да прашам во делот лични примања според член 14 и 14а од УЈП стои годишната плата за родителите без разлика дали се вработени во државен или приватен сектор или?

Kajgana Shop

На врв Bottom