Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно е ова што се случува, боље да не дават воопшто или нека си направат да биде ПРАВИЛО да ги даваат СИТЕ РАТИ ОДЕДНАШ во јуни...
Мислам, ова нема логика... Некој можда живее од овие пари, плаќа школо, студии, станови, се храни, патува... Македонијо мори !

Pustile stipendija? Da se ispofalat pred vreme, za toa gi biva. Ima li voopsto kaj nekogo od novite stignato makar 1 rata? Ili ko budala sekoj den pred bankomat? Prvo neka ripnat, pa neka kazat op. Aman od vakvi neodgovorni sluzbenici!

зборите за оние што ја продолжуваат стипендијата или новите??? ние што ја продолживме ни пратија 3 рати до сеа...треба да чекаме деновиве уште 2 или тие важат само за новите стипендисти!

А за информатичарите колку што гледам нема ништо:(

Џабе е нема ништо...
Јас зошто имам виза интернет од стопанска банка проверувам неколку пати дневно и нема и нема и нема...:toe:

Значи колку лажат овие доказ е постот кога пишав дека се ислатени стипендиите кој го превземав од сајтот на Сител, а тоа беше пред 5 дена ... срамота е, а истото се случува и со другите издатоци и примања кои ги земаат граѓаните а кои доцнат исто така по неколку дена па и недели...

Ете зедоја кредит од ММФ, па да видиме сега, шо како.. Како и да е, ако има некој промени на е-банкингот кај мене, ке ве иформирам, ко ќе провервам...

А како ми треба за на апсолвентската екскурзија... Мх мх

Видете ако не пратете некој мејл до а1, до некој новинар дека нема уште исплатено ништо а кажано е дека има
они сигурно едвај чекаат таква вест.

Драг Тодорче,
Секоја една рата од твојата неисплатена стипендија ми го исполнува денот и ќесава од шопингов со едно апсолутно ништо.
Тодорче, избори доаѓаат. Овие грешки сметај ги за фатални. Јас по дефиниција не гласам, ама другиве гласаат.

Ех, Тодорче, да не беше ММФ, ни с од стипендии не ќе видевме до 2012. Знам јас - чекаш ти крај на светот.

Очигледно не знаат дека еден денар денеска и еден денар после 2-3-4 месеци не вредат исто...`

оффф.....а ние некои од старите корисници уште ни немаат ни денар пуштено, ете други си добија 3 рати, ние уште си чекаме...срамота, ке им се јавиш во министерство и само викаат тек била исплатата...корења веке пуштивме од тој нивни тек......ахххххххххххх, ке си пукнамммммм:nenene:

Леле фала ви на ветената стипендија, може и догодина да почнете да ја исплаќате! -.-
А барем му пристигна ли на некого договор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom