Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да влезиш без кодот, доколку не го вратиш е-мајлот прави си нов стим акаунт.
абе како нов имам игри во него кој пари вредет незнам зш вака ми напраја од хотмаил,на теклефон сум логиран на стим ама неможам да менвам меил и други работи

абе како нов имам игри во него кој пари вредет незнам зш вака ми напраја од хотмаил,на теклефон сум логиран на стим ама неможам да менвам меил и други работи
Значи акаунтот ти е отиден доколку не го вратиш е-маилот, колку сакаш игри имај тоа е, ако сакаш нов арно ако не.. пак арно.
А зошто ти побара код, треба да се пуштиш од друг компјутер па да ти побара. Да не го форматира?

Најубо да контактираш стим супорт. Можда процесот ке пооди бајаги време, ама ќе го решиш проблемот кога ќе им кажеш пасс, sequrity quiestion итн итн. Башка тоа ќе видат дека подолго време не си логиран итн.

Најубо да контактираш стим супорт. Можда процесот ке пооди бајаги време, ама ќе го решиш проблемот кога ќе им кажеш пасс, sequrity quiestion итн итн. Башка тоа ќе видат дека подолго време не си логиран итн.
@Fiend Да го форматирвев комп и ко го инсталирвев стимов да влезам ми барше код одам на меил и гледам блок а пак на телефон сум уште онлајн ама нишо не можам да менвам во врска со то. @Martin епа незнам како се прајт то со тој супорт,ако можиш да ми средиш ти пошо со англискиов слабо стојам :(

Magicka: Wizard Wars beta key.
ECV42-N0FEQ-39HY5

Thanks for submitting your email. You will receive your closed beta key within 48 hours via email.
Link
за тој што сака бета кеј.

Тогаш на PCGamer делеа само 3000 клуча. Мене не ми фати око играта. Затоа го оставив тука. :D

Го проба некој ова in-home streaming? Јас баш сега го пробав и добро работеше без никакви network сетинзи да местам. Ја пуштив Chivalry на се max. на PC-то и преку лаптопот си ја играв без никаков latency, како што кликав така идеа потезите, и да напоменам дека ова беше wireless преку рутер, не ethernet кабел. Јак филинг е да играш релативно demanding game на лаптоп, а притоа да не е ни инсталирана :cool:

Јас го пробав на кратко со Mark of the Ninja и иако ми пишуваше slow network немаше некој поголем проблем, играта си тера нормално ја симнал резолуцијата малку зошто и главната машина е веќе застарена а другиот компјутер е троа постар Dual core некој купен во 2005.
Прв впечаток добар, сигурно ќе го тестирам повторно и подетално како и со позахтевни игри :)

Да спомнам дека успеав со другар да изиграме NBA2k14 преку VPN(Hamachi). Имавме некои проблеми, особено на клиентската страна доста лагуваше, така што не е некое идеално решение. Ама само еднаш го пробавме ова па може во иднина ќе успееме да го намалиме лагот и ќе може да се игра ко што треба. Инаку истово работи и со PES, и други вакви игри.

Значи LAN си функционира добро, ама преку VPN е проблем.

Последно уредено:
Го проба некој ова in-home streaming? Јас баш сега го пробав и добро работеше без никакви network сетинзи да местам. Ја пуштив Chivalry на се max. на PC-то и преку лаптопот си ја играв без никаков latency, како што кликав така идеа потезите, и да напоменам дека ова беше wireless преку рутер, не ethernet кабел. Јак филинг е да играш релативно demanding game на лаптоп, а притоа да не е ни инсталирана :cool:

Пробав, конкретно CS:GO преку кабел, имаше осетливо каснење за игра која бара прецизност.

Пробав, конкретно CS:GO преку кабел, имаше осетливо каснење за игра која бара прецизност.

И други што читам, велат дека ова не е баш препорачливо за FPS игри што бараат прецизност. Повеќе е ко за Batman, GTA, Watch Dogs итн. you get the point. Иако ете јас немав проблем со Chivalry која е FPS, ама само тренингот го пробав, не се ставив на сервер.

А што конекција имаш? DL/UP?

И други што читам, велат дека ова не е баш препорачливо за FPS игри што бараат прецизност. Повеќе е ко за Batman, GTA, Watch Dogs итн. you get the point. Иако ете јас немав проблем со Chivalry која е FPS, ама само тренингот го пробав, не се ставив на сервер.

А што конекција имаш? DL/UP?

Што е битна конекцијата за локален стриминг?
Кабелот е 100 Mbps, WiFi e 300 Mbps, на двете касни.

Овој потег со стримингов ми е малце чуден, нели ја поништува целта на Steam machines и Steam OS? Што ќе ми сега Steam machine у дневна ако можам да си стримам од PC-то на било што поврзано со ТВ-то..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom