Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВИЕ СТЕ ЛУДИ БЕ! да сум секој втор викенд на трибините на олд трафорд или на ноу камп ке плачам и од срека а некогаш и од тага... а вака? пред малиот екран? ма даааааај

па на повеќе утакмици на реал порано пред 2-3 год сега во последно време не плачам тогаш повеќе се нервирав:uvo:

Македонија кога прими гол од Данска во 87'ма, ама одамна беше тоа, и неколку пати по домашниве фудбалски терени, исто одамна.

P.S. се брои ако те каменува бесна навивачка група на противникот? :toe:

Сум пуштил сулзи од тага... не да рикам да плачам туку само сум пуштил солзи... и потоа си отворив виното :helou:

На Милан-Јувентус финалето 2003 во Манчестер тогаш не можев да издржам само на таа утакмица.

Нормално! Пред околу 7-8 год. незнам точно кога беше, Реал-Јувентус...Фиго кога го промаши пеналот за победа на Реал и пласман во наредна фаза. Тогаш, ама не да рикам ко теле! Ама тоа беше одамна, сега само се кршат далински и сл. :) Исто така имам и за Македонија неколку пати заплакано, и тоа од мака :)

Како бе можете да плачете за странски клубови:uvo:? Ај да сте ставиле 10000 денари на кладилница за некој тим за да плачете.... ама вака? Нема поубаво од тоа да навивате за некој клуб кој потекнува од ваш крај, без разлика клубот дали е слаб или јак. Можете вие да навивате за Милан, или не знам кој клуб во некоја јака утакмица, на пример финале на некој Куп, Лига на Шампиони итн, но да плачете??
Патем, јас никогаш не сум плачел за некој клуб, но највеќе сум се изнервирал кога Вардар за малце не успеа да се пласира во Лигата на Шампиони, најпрвин поради оној судијана, а колку ми беше криво, бидејќи Вардар таа сезона имаше капацитет да се пласира во Лигата на Шампиони....

Како бе можете да плачете за странски клубови:uvo:? Ај да сте ставиле 10000 денари на кладилница за некој тим за да плачете.... ама вака? Нема поубаво од тоа да навивате за некој клуб кој потекнува од ваш крај, без разлика клубот дали е слаб или јак. Можете вие да навивате за Милан, или не знам кој клуб во некоја јака утакмица, на пример финале на некој Куп, Лига на Шампиони итн, но да плачете??
Патем, јас никогаш не сум плачел за некој клуб, но највеќе сум се изнервирал кога Вардар за малце не успеа да се пласира во Лигата на Шампиони, најпрвин поради оној судијана, а колку ми беше криво, бидејќи Вардар таа сезона имаше капацитет да се пласира во Лигата на Шампиони....

Не сум плачел да рикам јас, сум пуштил солза. Што од нервоза, што од мака што испадна Реал на таков начин. А нормално дека пратам мак. лига, посебно Тетекс, за него многу повеќе се нервирам одколку за странски, тоа е нормално.

finaleto barca arsenal koga arsenal vodese na poluvreme ama barca pobedi tigas placev a i na use edna utakmica na barca pretposledni kolo na spanija koga barca igrase nereseno a da pobedese ke bese prvo i ke bese pred real.........

Јас плачев кога Батистута,Руи Коста и Толдо си отидоа од Фиорентина,а иначе вака за натпревар не сум плачел,ама сум се нервирал ептен многу

Ne se sekavam dobro ama mozno e na kup na konfederacii koga gledav pred nekolku godini, koga pocina na terenot Foe od Kamerun.Tazno bese ama neznam dali sum pustil nesto...:nesvest:
sry za latinica

Јас лично секогаш кога Челси ќе изгуби,било ли во Куп,во Премиер,во ЛШ,од нервоза ќе пуштам некоја солза, а иначе највеќе имам плачено(како бебенце),против Ливерпул кога Гарсија даде непостоечки гол,против Барса кога Дел Хорно доби црвен картон и на врвот, последниот натпревар на Челси против Јунајтед во финалето на ЛШ,абе се утепав од нервоза и од плачење.Можеби е срамота,можеби сум голем ама приврзаноста кон клубот е голема!!!

Дали вие сте пуштиле солза,радосница или обична:pos2:,на фудбалски натпревар?

Позз!!!:smir:

Nema sefe ne postoecki gol.... cist gol si bese toa na garsija.... nikoj od celsi ne se bunese proveri si gi snimkite i ke vidis.... inaku ...
ne sum pustil solza.... na mec.... moze koga igra makedonija mi naviraat emocii i mi se ispolnuvaat ocite so solzi za vreme na intoniranje na himnata...i koga ke gledam stari spotovi od mecovi na vardar....togas da.... i postoi uste nesto so mi predizvikuva emocii a toe e legendarniot komnetar na mladen delic....ljudi moi pa jeli to moguce!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom