Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи коа изгубија од Манчестер во Лига на Шампиони минатата сезона.

Да, гледав некој натпревар од Бразилска лига, ми беше многу досадно а и бев многу блиску до теевизорот и ме заболеа очите и ми потече солза:):)

А иначе да плачам од тага, не!
Само ми дојде страшна горчина на грло кога Кака им го напика на Манчестер и готов бев, за малце ќе се расплачев...нз ни како се воздржав!:toe:

Не баш солза, ама ми се имаат насолзено очите на Македонија - Хрватска 1-1 1998. Трета фидбачсла нација во светот, во загреб ни се извадија, тука не успејаа скроз. Христов влага како резерва пика гол. . . сам гледав, ама како сум се радувал, очиве со солзи од радост, ептен ме погодија емоции тогаш.

Најмногу плачам за фудбалот. Стварно можда е срамота, ама кога Манчестер освојува титула, во тие моменти плачам од среќа, еве пример сега кога го победи Виган 2:0 и ја зема титулата во Премиерлигата и после против Челзи на пенали, срцето ќе ми искочеше, после утакмиците плачев како луд.
А од нервоза не плачам, само се нервирам кога губи. Што знам, ако го загубеше финалето против Челзи 100% ќе заплакав од нервоза...
jas samo na natprevarot so Chelsea vo finaleto na Champions League.

Sekako deka sum pustil koga gi napraivme vardar dva pati sampioni . Bea mesteni dva natprevarit nikogas nema da gi zaborvam tie solzi .

плачев кога на едуардо му ја скршија ногата. плачев и кога арсенал го тепаше манчестер 2-1, и плачев кога арсенал изигра 4-4 со тотенхам. за последново не мозев да спијам вечерта

Реал кога изгуби во Лига на Шампиони кога играше со Арсенал

Koga gledam natprevar ne ama koga ke ja slusnam navivackata pesna na Liverpul kako ja peat navivacite mi se nasolzuvat ocite :pipi:

od taga nikogash ne mi se nasolzuvale ocive ama nekogash epten me nervira nekoj fudbaler ili pak klub ..pa posebno nekoj ko ce mesti utakmici lelele kako se nervoziram na primer iako sum za inter,lani ko igraja liverpul arsenal revanshot i arsenal ko dade gol se skapav raduvajne i na kraj ajde penal za liverpul bez vrska kako sum se iznerviral togash ili rise ko si go zaabodi sam lelel nervozi.a inace mi za radosnici epten mi e kef sho kaza i prethodno za himnata od liverpul i na primer sega brzo napoli so roma navivacite vo taa zeleznickata 10 000navivaci peea pesni pishete na youtube...napoli ultras i ce vidite ce pobarate tamu

машко срце жедно за фудбал,
се гледа натпревар со лавовско силно срце,
а не со пичлести емоции,
не можам да замислам да плачам,
само кршам:pos2:

Placev kako dete koga ja doznav vesta JUVE vo seria B
ama sea placev od sreka protiv real (M):vozbud:

Скоро секој викенд пуштам по некоја солза. Редовно гледам домашно првенство, некогаш и втора лига, верувајте забавно е. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom