Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе можете да плачете за странски клубови:uvo:? Ај да сте ставиле 10000 денари на кладилница за некој тим за да плачете.... ама вака? Нема поубаво од тоа да навивате за некој клуб кој потекнува од ваш крај, без разлика клубот дали е слаб или јак. Можете вие да навивате за Милан, или не знам кој клуб во некоја јака утакмица, на пример финале на некој Куп, Лига на Шампиони итн, но да плачете??
Патем, јас никогаш не сум плачел за некој клуб, но највеќе сум се изнервирал кога Вардар за малце не успеа да се пласира во Лигата на Шампиони, најпрвин поради оној судијана, а колку ми беше криво, бидејќи Вардар таа сезона имаше капацитет да се пласира во Лигата на Шампиони....
Јас лично секогаш кога Челси ќе изгуби,било ли во Куп,во Премиер,во ЛШ,од нервоза ќе пуштам некоја солза, а иначе највеќе имам плачено(како бебенце),против Ливерпул кога Гарсија даде непостоечки гол,против Барса кога Дел Хорно доби црвен картон и на врвот, последниот натпревар на Челси против Јунајтед во финалето на ЛШ,абе се утепав од нервоза и од плачење.Можеби е срамота,можеби сум голем ама приврзаноста кон клубот е голема!!!
Дали вие сте пуштиле солза,радосница или обична:pos2:,на фудбалски натпревар?
Позз!!!:smir: