Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Na utakmicata chelsea 4-2 barca 1/8 finale na ls...Chelsea imashe vodstvo 3 : 2 i Barca odeshe ponatamu Jas sreken,radosen Togas Ronaldinho kakov gol im lupna i koga vo 86 Tery so glava im dade gol :uvo::nesum:

bb[noone];2027659 напиша:
Na utakmicata chelsea 4-2 barca 1/8 finale na ls...Chelsea imashe vodstvo 3 : 2 i Barca odeshe ponatamu Jas sreken,radosen Togas Ronaldinho kakov gol im lupna i koga vo 86 Tery so glava im dade gol :uvo::nesum:
76min. bese loso bese togas plus deka celzi ne zasluzi da ide ponatamu od 4 suta 4 gola dadoa ama ajde narednata godina gi tepavme

не сум плачел ама сум ја прекршил масата дома коа ливерпул изгуби у финале со милан...ја масата татко ми мене...тогаш пуштив солза/и:pos2::pos2:

Може да се изнервирам,ама да плачам никогаш :nenene:

Аууу се искинав од плачење на полувреме Ливерпул-Милан финалето 0-3 кога водеше Милан.Ке погинев тогаш ке отидев да си легнам ама татко ми не ми даваше:wink: На крај се исплатеше што останав:pos2:

Сум плачел на финалето од ЛШ кога Арсенал загуби од Барса. А инаку сум плачел од нервоза и кога Македонија неможеше да и даде гол на Андора на домашен терен.

не сум плачел ама тоа ќе да е пошо манчестер е непобедлив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom