Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
glupo e da places za fudbal , za fudbaleri ... :
- tie se plateni za toa
- tie ne placat ( redki izklicoci ) plasil / sega turcija - ceska , gilberto / barca - arsenal , ronaldo / portugalija neznam so kogo bese - na minatoto evropsko ...
- ne e "estetski" da places zaradi "okolinata" ..

moe mislenje - inaku i mene neubo mi bilo zaradi fudbal , zaradi timot za koj navivam ama dotolku ... a da imam skrseno nekoi nesta :) 1/4 finale arsenal - chelsea , arsenal - villa , wigan - arsenal ( me zaebaa za 1500 evra MME )
a pobedata i porazot se del od igrata treba da se svatat ko takvi .

pozZ

Чоек сеа ова не плачат. Абе за човек нормално е да плаче дали предизвикано од емоција или од болка. А за плачење можам да ти набројам многу примери ама ај ова и е најсвежо. На финале ЛШ се сеќаваш рпналдо како заплаче кога го промаши пеналот, а после кога Манчестер тепаа сите во челзи со солзи на очите. Тоа ти е емоција, а дали се сеќаваш на светско кога на овен му ја скинаа ногата чоекот умре од плачење е тоа ти е од болка затоа колку и да си платен не можеш ништо против тоа

кога се повреди роналдо повеќе од шок и се разбира 5 мај 2002 :kesa:
И јас исто.. и Елиминацијата од Ливерпул од лигата на шампионите, односно првиот натпревар..

Оти мислам дека имаше вава или слична тема?

Имаше ваква тема ама во подфорумот Филм и ТВ,затоа ти е слична,а исто така има и Дали се нервирате кога гледате фудбал?.Позз:smir:

некоја солзичка имаше на 25-ти мај 2005 :nesum:

али добро се се враќа точно 2 години потоа 24-ти мај 2007, но не памтам дали плачев од среќа :)

Зборувај ми за тоа.:)

Реал Мадрид-Јувентус 2003 година мислам беше,полуфинале Лига на Шампиони кога Фиго промаши пенал:nesum:

2001 Баерн Минхен- Валенсија, Финале ЛШ кога Баерн губеше... :(
ама на крај победијааааа :baeh:

2002 год.
Јувентус - Милан (финале)кога загуби Јуве на пенали ... ееехх :(:(

Juventus - Milan mislam deka bese 2002\2003 finale vo L.S. na penali izgubi Juve,
Sefcenko go sutirase posledniot i go dade da mu e*am krvta, od togas go zamrezev od dnoto na dusata,
A najsrekjen bev ovaa sezona koga go plesnaa Inter vo sred milano.:vozbud:

За фудбал само еднаш сум плачел и тоа Италија на светско во Кореа/Јапонија кога испадна од Кореа :uvo:.
А од коа навијам за Интер (од како глеам фудбал:wink:) неам заплачено, а по обичај коа се нервирам летаат бежични телефони, даљинска и други предмети што ќе ми се најдат во непосредна близина :devil2:
... а иначе кај мене дома никој не сака Интер да дае гол во важна утакмица или некое дерби зашто знаат што ќе се деси :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ливерпул - Милан, финале на ЛШ 2005 :nesum:

најчесто ми се случува да пуштам некоја солза кога мојата екипа игра на пенали во финале...и изгубува...како на пример, сезонава коа Тери промаши, и јуве коа изгуби од милан во финале на ЛШ. и така...за победи и успеси ретко пуштам солза...единствено коа македонија поведи против хрватска на градски...ама тука имаше многу појќе фактори, не само ради водството од 1-0.

17 јуни 2007ма. :kesa:Скокање, дерење.......

Плачев минатата сезона кога копачите од Јувентус го повредија Фиго на неговиот роденден....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom