Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е така е.Мене ми се случило неколку пати,едноставно не можеш да го сопреш тоа.Ама најмногу плачев кога изгубивме од Арсенал на пенали 5:4 во финалето од ФА Куп.Сколс го промаши пеналот у пм!:uvo:
Леле стварно.. Еден од најтажните моменти за мене како навивач на Манчестер. А им ја скривме топката. Шут немаа на голот. :(:( Таа сезона Руни беше во страшна форма... :salut:

Чекај, вие озбилно ова?!

И после им се смеете на жени што плачеле на шпански серии... Таму бар нешто се одвива бре, луѓе умираат, жени вараат, мажи страдаат, а ова?

После оваа тема ништо веќе не може да ме изненади кај мажите. :uvo:

некоја солзичка имаше на 25-ти мај 2005 :nesum:

али добро се се враќа точно 2 години потоа 24-ти мај 2007, но не памтам дали плачев од среќа :)

Чекај, вие озбилно ова?!

И после им се смеете на жени што плачеле на шпански серии... Таму бар нешто се одвива бре, луѓе умираат, жени вараат, мажи страдаат, а ова?

Тоа се е лажно. Ова не е. Се е реално, вистинито. И повеќе приврзаност може да настане за еден тим од едно 10 години отколку за серија од 2-3 месеци.

Финале ЛШ оваа година Манчестер-Челзи , плачев се разбира од среќа

Тоа се е лажно. Ова не е. Се е реално, вистинито. И повеќе приврзаност може да настане за еден тим од едно 10 години отколку за серија од 2-3 месеци.

Tака е.Тоа се измислици,затоа и се викаат филмови.Служат за тепање време :) Во фудбалот е поинаку:во игра се возбуда,страст,гордост,а последниве неколку години и многу пари.

Чекај, вие озбилно ова?!

Да ама фудбалот навистина се случува.
А кога фудбалери глумат пенал, пак глумат подобро од некој си фернандо тресикур на серија некоја.:pipi:

Како бе солза на фудбалски натпревар ? Па тоа не е индиски филм или шпанска сапуница.:tapp:

Не, и не би плачел за натпревар. Голем фан сум на фудбалот, и за Манчестер Јунајтед, до пред 5-6 години и на Реал Мадрид, ама глупаво е да плачиш за фудбал.

Не сум плачел,ама срце ќе ме фатеше на шутот на тери во ЛШ годинава...
Онака,таа 1 секунда slow motion ми идеше,прво ќе паднев у несвест дека погодил,после неверување за статива и на крај радост за утката.
Толку многу емоции :)

Леле стварно.. Еден од најтажните моменти за мене како навивач на Манчестер. А им ја скривме топката. Шут немаа на голот. :(:( Таа сезона Руни беше во страшна форма... :salut:

reyes - na dvapati pogodi stativa :baeh:

...

Шпанија - Италија (Европско 2008) кога Тони не му ја остаи на Гросо(иначе ке поведевне 100%)
Милан - Ливерпул (Кога од 3:0 ни направија 3:3 и на пенали не тепаа )

Јас иам пуштено солза ама не сум сигурен од што беше дали од резултатот или што после мечот почнав да мавам по се и сешто па од болка. Инаку зборам за мечот манчестер вест хем кога не тепаа на пресврт. Сепак мислам беше од болка.

glupo e da places za fudbal , za fudbaleri ... :
- tie se plateni za toa
- tie ne placat ( redki izklicoci ) plasil / sega turcija - ceska , gilberto / barca - arsenal , ronaldo / portugalija neznam so kogo bese - na minatoto evropsko ...
- ne e "estetski" da places zaradi "okolinata" ..

moe mislenje - inaku i mene neubo mi bilo zaradi fudbal , zaradi timot za koj navivam ama dotolku ... a da imam skrseno nekoi nesta :) 1/4 finale arsenal - chelsea , arsenal - villa , wigan - arsenal ( me zaebaa za 1500 evra MME )
a pobedata i porazot se del od igrata treba da se svatat ko takvi .

pozZ

финале 17 мај 2006...:nesum:
најмногу ме потресе тоа кога Леман доби црвен...
после плачев од среќа дека први дадовме гол...
и за крајот не мора да кажувам...:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom