Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На дербито Партизан -Ѕвезда кога на Маракана ги распукавме 4-2 и плачев од среќа како мало дете што се вели ама така ми се исполнило срцето како никогаш до сега.:salut:

DA VI KAZAM NEAM VEKE 4 GODINI ZA BILO SO PLACENO OSVEN FUDBAL
OGROMEEEEN FAN NA ARSENAL I FRANCIJA
FINALE SVETSKO PENALI ITALIJA FRANCIJA :< NE MOZEV DA SE SMIRAM U PM
ARSENAL KOA GUBI JA TEMPERATURA KREVAM ZIMI MENE NE SE ZAEBAAM SO CELZI LANI NEMOZEV DA SE VRATAM NA SEBE 3 SAAATA A USE 2 DENA NE SE NI NASMEAV SAMO TUZEV I NE NI ZBOREV UOPSTO SO SE VIKA :(
KOLKU SAKATE SMEJTE MI SE ALI VISTINSKI FAN SUM ZA ARSENAL A I FRANCIJA PA SE BI DAL ZA NIV:salut:

Не сум плачел али коа игра манчестер на некои натпревари вредело да се плаче али не сум толку емотивен :D

Ne sum placel nikad ali se nerviram koga gl fudbal i normalno ako se izdvojuva pobeda na nekoj vazen mec posebno derbi ke poslavis malce pivo

Галатасарај-Милан :kesa:(не ми се верува на што пуштив солзи :)) и наравно Ливерпул тоа беше ден што ке ме гања до гроб а можда и после.
У принцип ја не се радувам кога ке тепа Милан колку што се нервирам кога ке изгуби,чудна работа ама ништо не може да ми расипе ден поише од пораз.

Некогаш многу ми е жал кога губи Фиорентина,но не плачам ама затоа ептен се нервирам!Паѓам у депресија!Иначе натпревар на кој од нервоза сум заплакал е финалето на EURO 2000!Италија -Франција 1-2!Толдо правеше чуда,а на крај изгубиа со гол при крај на Трезеге!Му го пукнаа и носот и целата слика беше ТАЖНА!

Ми се насолзија очите од среќа на 21 мај (:)), ама не заплачав.. :vozbud:

На дербито Партизан -Ѕвезда кога на Маракана ги распукавме 4-2 и плачев од среќа како мало дете што се вели ама така ми се исполнило срцето како никогаш до сега.:salut:
за Партизан или Ѕвезда да пуштам солза о мај год

само за Брегалница Штип

Како мал можеби помалку... не ми текнува баш :).

Со оглед дека сум фан на Интер повеќе од 10 години , одговорот е премногу очигледен . Ми текнува на два момента , едниот се знае , мечот со Лацио и губењето на Скудетото , вториот мислам дека беше следната сезона и меч со Динамо Киев на гости , одлучуваше дали Интер ке се пласира во 1/8 финалето од ЛШ , мораа да победат а изиграа 2-2 а доминираа во текот на целиот меч , меч за кој очекував да им биде отскочна даска за таа сезона , а добија тотален деморализирачки нокаут .

офтопик : Плачев и кога умре Сена , првото нешто што е поврзано со било кој Спорт а за кое искрено сум навивал , детално го памтам целиот тој ден и период до ден денес иако бев ептен мал .

2005 25 Мај на полувреме ради тоа што губевме 3:0, и на крај поради тоа што победивме :) Можеби имало уште некој натпревар да пуштам солза али не ми текнува..

pa jas sum fan na juventus, a solzi mi protekoa na povratniot natprevar od cetvrt ili osmina finale od Champ. L. ne mi teknuva sigruno vo 2005 god. bev tolku siguren deka toj tim na juve ke bide sampion ama ne se sluci :D

не е еднаш да сум плачел ебаго.
многу пати плачев и кога победуваше и кога губеше
но по некоја солза, не цел вир
имам пуштено и некоја солза за одредени играчи, на пример роналдо
( вистинскиот роналдо, не педерот од манчестер )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom