StarCraft 2

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеее кога ке го пуштат пачот ми се смачи веќе :nerv:,сакам да ја пробам DoTA,StarJeweled,Aiur Chef,Left 2 Die,фамозните chat канали...

--- надополнето ---

:kafe: ахх,еве ги пред малку кажаа дека го одложиле за наредната недела.

Сите македонци во канал Macedonia !!!
Обавезно!! Нема трте-мрте!
Се уклучив пред малку,шо да видам...Гробишта.... нема жива душа ..

--- надополнето ---

Пачот 1.2 е Страва :vozbud: ..Конечно и ние Тосите да живнеме..Првата игра со нов пач,одма спам Обсервери...Фул Мап контрол ,Јеа Бејби..

Сакам да купам старкрафт 2, продава некој? Инаку мора да биде некој близу Струмица - чисто ако подоцна планира да ме зезне да му ги истурам забите.

Сакам да купам старкрафт 2, продава некој? Инаку мора да биде некој близу Струмица - чисто ако подоцна планира да ме зезне да му ги истурам забите.

Све мрги на форумов еј :):) Ако неможеш да ја најдеш по продавнициве земи си ја дигитална верзија барем ја така направив :):)

Доколку се решиш да ја купиш дигитално еве ти сајт од каде шо можеш да ја земеш за поефтино.
Јас земав од овде 2 клуча кога излезе играта и до сега немам проблеми.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Starcraft-2:-Wings-of-Liberty-Activation-Key.html

Друштво,ај бидете љубезни и пратете ми сериски за SCII,можит? ;)

Ако праќате пратете ми и мене 1 key, за возврат ова
a3952f1fc5d93d7f77a907d0ecde3a94.jpg

Тој што сака тренинг или дружење на баттле.нет можи да ме аддни:
Iggie

Испадна трејлер за Heart of the Swarm
video preview

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom