(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам на Енфилд да играме со Тевез, Руни и Бербатов. Премногу е офанзивно. Сепак и Руни и Тевез се напаѓачи, колку и да играат поназад од Бербатов.

Имам предчуство дека Бербатов ќе почне од клупата.

исто и јас мислам оти берба ке биде на клупата ..... ама ке видиме саф си знаа :vozbud:
Полека, не можеме да очекуваме уште првата утакмица да експлодира. :)
Чекајте да се прилагоди..

Да се прилагоди на што... професионалец е ако тој не може да се прилагоди на играње фудбал нешто за кое го платија 30 милиони фунти незнам кој би бил... имаше цела недела за тренинзи со соиграчите, нека почне да го покажува професионализмот.

Да се прилагоди на што... професионалец е ако тој не може да се прилагоди на играње фудбал нешто за кое го платија 30 милиони фунти незнам кој би бил... имаше цела недела за тренинзи со соиграчите, нека почне да го покажува професионализмот.
Ја мислам ќе го форсира во стартните 11. :)

100% Бербатов ке започне од клупата во нападот ке играме со тевез и руни

abe ic ne mi e gajle za sostavot kakov ke bide vazno mi e da tepame.....MANCHESTER SI E MANCHESTER vazno e da tepame ne so kakov sostav igrame...vo pravo li suM??:smir:

Не. Нема да игра во стартните 11мина. Ќе влезе некаде 60 минута.
Не верувам на првиот натпревар за Манчестер да игра од почеток.

Не се знае дали ќе почне во првите 11... Руни одигра перфектно за Англија...па тоа е еден голем плус за него...така да мислам дека Бербатов ќе влезе во игра некаде 65 мин.

------Руни------Берба------Тевез

------Нани------Сколс------Андерсон/Керик

Евра------Рио-------Видич------Браун

------------Ван дер Сар------------

Со овој состав може да играме против Лузерпул

------Руни------Берба------Тевез

------Нани------Сколс------Андерсон/Керик

Евра------Рио-------Видич------Браун

------Ван дер Сар------

Со овој состав може да играме против Лузерпул

Шо сте запнале со 3 напаѓача?

Шо сте запнале со 3 напаѓача?

и ја исто се прашувам...се запнале сите со 3 напаѓача...немора берба да влезе знам дека сите сакаме да го видиме у дресот али ипак ке треба да се прилагоди прво и не смееме да играме со 3ца у средина мора да се држи темпото на средината за да може да излета некој од некоја страна дека од таму најголемите шанси би требало да ни дојдат.

Абе нема шанси Бербатов да пончне во први 11 разберете...Што сега сите заборавивме на Тевез?На нашиот најголем борец?Не,не ќе играат и 3цата...Кој ќе изигра послабо од Руни-Тевез,ќе биде повлечен 60-65 минута:helou:

Нема да игра од почеток според мене.Нема шанса Тевез или Руни да седат на клупа, само заради дебито на Бербатов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom