- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.775
- Поени од реакции
- 9.579
кај ви е Карик без него манчестер не ја игра истата игра. Карик е еден од најдобрите играчи кои не се забележуваат ама играт огромна улога.
Керик моментално е повреден.
кај ви е Карик без него манчестер не ја игра истата игра. Карик е еден од најдобрите играчи кои не се забележуваат ама играт огромна улога.
Најверојатно ќе биде фит за Ливерпул.
Андерсон незнам колку е спремен, не беше во составот на Бразил, САФ го задржа во Манчестер поради наводна повреда, можеби само сака да го одмори, ќе видиме.епа тогаш би играче со тројца везњаци во средината Керик-Сколс-Андерсон и со странична подршка од Руни и Тевез,а во нападот Берба.
Андерсон незнам колку е спремен, не беше во составот на Бразил, САФ го задржа во Манчестер поради наводна повреда, можеби само сака да го одмори, ќе видиме.
Абе без Џерард и Торес се ептен никои и ништо.Да да времето ќе покаже се,Ливерпул изгледа ќе настапи без Џерард а не е фит и Торес.Само САФ да ја среди добро тактиката и да ги сломиме пак пред Енфилд.
ни мене..ако не настапат нема да биде интересно...ај вака барем ке имаа некоја шанса а вака ако играат без нив нема шут да напраатАбе без Џерард и Торес се ептен никои и ништо.
Ама не ми се верува дека ни Џерард ни Торес нема да настапат.
Абе боље да не играат, да биде полесно за нас, ми чуе ку*от за Лузерпул.ни мене..ако не настапат нема да биде интересно...ај вака барем ке имаа некоја шанса а вака ако играат без нив нема шут да напраат
Абе боље да не играат, да биде полесно за нас, ми чуе ку*от за Лузерпул.
Абе ќе игра некој од нив, осеќам.
Kерик можеби ке игра против Ливерпул
-----------------Бербатов--------------------
---Руни-----------Тевез-------------Нани-------
______Андерсон----Сколс-----Керик----------