(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кај ви е Карик без него манчестер не ја игра истата игра. Карик е еден од најдобрите играчи кои не се забележуваат ама играт огромна улога.

Керик моментално е повреден.

Најверојатно ќе биде фит за Ливерпул.

епа тогаш би играче со тројца везњаци во средината Керик-Сколс-Андерсон и со странична подршка од Руни и Тевез,а во нападот Берба.

епа тогаш би играче со тројца везњаци во средината Керик-Сколс-Андерсон и со странична подршка од Руни и Тевез,а во нападот Берба.

Андерсон незнам колку е спремен, не беше во составот на Бразил, САФ го задржа во Манчестер поради наводна повреда, можеби само сака да го одмори, ќе видиме.

Андерсон незнам колку е спремен, не беше во составот на Бразил, САФ го задржа во Манчестер поради наводна повреда, можеби само сака да го одмори, ќе видиме.

Да да времето ќе покаже се,Ливерпул изгледа ќе настапи без Џерард а не е фит и Торес.Само САФ да ја среди добро тактиката и да ги сломиме пак пред Енфилд.

Да да времето ќе покаже се,Ливерпул изгледа ќе настапи без Џерард а не е фит и Торес.Само САФ да ја среди добро тактиката и да ги сломиме пак пред Енфилд.
Абе без Џерард и Торес се ептен никои и ништо.
Ама не ми се верува дека ни Џерард ни Торес нема да настапат.

Абе без Џерард и Торес се ептен никои и ништо.
Ама не ми се верува дека ни Џерард ни Торес нема да настапат.

ни мене..ако не настапат нема да биде интересно...ај вака барем ке имаа некоја шанса а вака ако играат без нив нема шут да напраат

ни мене..ако не настапат нема да биде интересно...ај вака барем ке имаа некоја шанса а вака ако играат без нив нема шут да напраат
Абе боље да не играат, да биде полесно за нас, ми чуе ку*от за Лузерпул.
Абе ќе игра некој од нив, осеќам.

Абе боље да не играат, да биде полесно за нас, ми чуе ку*от за Лузерпул.
Абе ќе игра некој од нив, осеќам.

Џерард минатиот викенд беше на операција и сеуште не се знае како ќе се врати,а за Торес не е ништо официјално,ќе видиме во сабота.

Kерик можеби ке игра против Ливерпул

-----------------Бербатов--------------------

---Руни-----------Тевез-------------Нани-------

______Андерсон----Сколс-----Керик----------

oooo bratcinja kako e dolgo vreme ne sum se stail na forum....inace IMA DA GI POTOPIME liverpul osekam ajde bez gerrard nemaat organizator na igra taka da ocekuvam potop :D:D...ali ne se znae....sepak sekad sme gi tepale i ke gi TEPAME....hahahah poz do Luzerpul i ke se vidime na Enfild :D

Kерик можеби ке игра против Ливерпул

-----------------Бербатов--------------------

---Руни-----------Тевез-------------Нани-------

______Андерсон----Сколс-----Керик----------

Не може вака не би играле 3-3-3-1

според мене со оглед дека Керик ќе биде фит,а за Андерсон ништо не се знае.

---------------Бербатов------------

-----Гигс/Нани------Руни-------Тевез---

--------------Сколс----Керик------------

Евра------Видиќ------Фердинанд------Браун

Не верувам на Енфилд да играме со Тевез, Руни и Бербатов. Премногу е офанзивно. Сепак и Руни и Тевез се напаѓачи, колку и да играат поназад од Бербатов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom