(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле каква игра покажа Руни против Хрватска.2 асистенции и еден гол.Леле што ќе прави сега триото во нападот Руни-Берба-Тевез

Јас искрено едвај чекам да почне натпреварот да го видам берба и слушнав пред неколку дена дека роналдо би можел да се врати на мечот против болтон на 27 овој месец:vozbud:

Јас искрено едвај чекам да почне натпреварот да го видам берба и слушнав пред неколку дена дека роналдо би можел да се врати на мечот против болтон на 27 овој месец:vozbud:
Не "би можел", ќе се врати! :helou:

Се на се одлична игра на нашите играчи.
Ајде сега со нестрпливост го чекам дербито со Ливерпул!

Ќе ги газиме како секоја година?

Се на се одлична игра на нашите играчи.
Ајде сега со нестрпливост го чекам дербито со Ливерпул!

Ќе ги газиме како секоја година?

Пациенти се, шо да им правиме... Ќе им го пуштиме О`Ши, да ги размрда малку :):):wink:

Пациенти се, шо да им правиме... Ќе им го пуштиме О`Ши, да ги размрда малку :):):wink:
:pos2::pos2::pos2:
Ех кога ќе се сетам лани како ги мачкавме два пати прв пат со голот на Тевез, на Енфилд, после три пати го примија на Олд Трафорд, Браун, Роналдо и Нани стрелци беа.
Како вчера да беше бе. :)

Момци составот нели се знае,

Не се знае, ама може да се претпостави... Ама и рано е сеуште.

Ај да пробам: Ван дер Сар; Браун, Рио, Видич, Евра; Нани, Керик, Сколс, Гигс; Руни, Бербатов.

Не се знае, ама може да се претпостави... Ама и рано е сеуште.

Ај да пробам: Ван дер Сар; Браун, Рио, Видич, Евра; Нани, Керик, Сколс, Гигс; Руни, Бербатов.

Кај ти е тевез

Додека е Роналдо во Аут,јас вака би играл

-------------Бербатов---------
--------Руни---------Тевез-----
------Гигс---Сколс---Андерсон

Додека е Роналдо во Аут,јас вака би играл

-------------Бербатов---------
--------Руни---------Тевез-----
------Гигс---Сколс---Андерсон

Јас само би го сменил Гигс на негово место би го ставил Нани

кај ви е Карик без него манчестер не ја игра истата игра. Карик е еден од најдобрите играчи кои не се забележуваат ама играт огромна улога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom