(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
берба ке дојде мора да дојде 1000 пати изјави оти сака да оде у јунајтед .. само не ме јасно шо го држат тотенхем оште

Сега прочитав во Бугарските весници дека бербатов со агентот наместо во лондон од софија директно отишле за Манчестер каде што се очекувало утре или во сабота да потпише со манчестер

Сандерленд потпиша со Сисе и Дејвид Хили, двајца напаѓачи, така да тешко да се оствари трансферот на Саха во тимот на Кин.
Бербатов ќе потпише, можеби во овој момент токму тоа и го прави, можеби ќе биде за 2-3 дена, многу веројатно е да се пресели во Манчестер до понеделник...

На тоа sportal.bg што ли не прочитавме за Димчо...

Ми чури главата од читање за двајцава...ајде одморете луѓе..чил:helou:

Да бре луѓе дајте кажете нешто друго например за натпреварот со портсмунт што не чека. Тешок наптревар у п***у матер. Ако победиме ке биде одлични. Ме плаши што со овие гнидиве не ни оди никако. Многу се среќни кога играат против нас. Али мислам дека веке е редно да оствариме една лесна победа против нив.

Да бре луѓе дајте кажете нешто друго например за натпреварот со портсмунт што не чека. Тешок наптревар у п***у матер. Ако победиме ке биде одлични. Ме плаши што со овие гнидиве не ни оди никако. Многу се среќни кога играат против нас. Али мислам дека веке е редно да оствариме една лесна победа против нив.

Хаха...абе доста со овој ПортСМУНТ...
Портсмут е :)

Абе тешко ќе биде пак... Со преполовен состав увек е тешко, ако игра Бербо можда може да ни помогне.
Секако дека кај Портсмут поголема ќе е мотивацијата, желни се за докажување, ем на нивен терен, па ќе треба повеќе да се потрудиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom