(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шознам, мене Бербатов не ми праи многу мерак... повеќе сакам Хунтелар да дојде. Само со Хунтелар не се знае колку/како ке се приспособи на Премиер Лига, а Берба е веќе као докажан и мислам дека со него е веќе готова работата, ке си искешира МанЈу колку треба... Ферги коа ке науми нешто, тоа е крај!

Да да, само што ако се случи да дојде Клас Јан, има да биде исто ко со Нистелрој, топки ќе му фрчат од сите страни, а тој шпртот знае да даде гол, сепак Димче е поискусен голгетер и играч, арно ама шо е до мене, би било топ да се земат и двајцата, е не ќе се заебаваме :pos:

Еве го потписот на Берба:helou:

berbatov22_666x450_560316a.jpg

Тоа долу 9-ка е?Значи таа бројка мисли да ја носи?Гудбај Саха:helou:

Тој потпис изгледа му е извежбан од Тотенхем. Не мора да значи ништо засега. Иначе многу е веројатно да се ослободиме од Саха, ако го земеме Димчо. Руни+Тевез+Бербатов+Кемпбел=нема место за хронично повредениот Саха.

А баш Кембел го спремаат за во Хул на позајмица или некој сличен тим, зошто Ферги изјави дека и со Саха е решен проблемот ко со Харгривс и дека очекува нигерот оваа сезона да игра стандардно, сеа не до толку ама во секое време да биде спремен за гол! :)

А баш Кембел го спремаат за во Хул на позајмица или некој сличен тим, зошто Ферги изјави дека и со Саха е решен проблемот ко со Харгривс и дека очекува нигерот оваа сезона да игра стандардно, сеа не до толку ама во секое време да биде спремен за гол! :)

Ова Нигер ти е за Саха или грешка разбрав?
Ако е за него...не е од Нигерија, од Франција е :):helou:

Ова Нигер ти е за Саха или грешка разбрав?
Ако е за него...не е од Нигерија, од Франција е :):helou:

Од каде и да е, нигер е секој црнец, нее битно тоа.
Наместо Саха, кој е 30 години, за четврти напаѓач подобро да го чуваме Кемпбел кој е 20. И така после сите овие повреди, Саха тешко да даде повеќе од 3-4 гола оваа сезона, со оглед и на конкуренцијата во тимот со доаѓањето на Бербатов. Ако дојде де....

Сака ли некој да се обложиме дека Бербатов ќе игра за Јунајтед во понеделник против Портсмут? :smir:

Ќе игра за Јунајтед, само прашање на време е кога... Дај Боже да го имаме за Портсмут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom