(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:

Исклучен му е мобилниот на Фергусон, а на мсн не се оклучил веќе 4 дена...не можам да го прашам, за да ти одговорам...:toe:

Де бе , во Англија секогаш се практикувал и еден меч во Понеделник во вечерниот термин , така да сега е мечот Портсмаут - Манчестер Јун. , и минатата сезона важеше истата практика . Мене ме радува изменетото правило во Премиер Лигата , од оваа година се дозволени 7 играчи на клупата за резерви , што не беше случај до сега кога беа дозволени само 5 играчи .

Може да ве прашам нешто?Зошто играте во понеделник?:salut:

Чоек ова се шегуваш или? Како Челзи да не играле во понеделник минатата сезона. Распоредот го прави ФА тоа се иде по ждрепка и таков е распоредот. Нема ништо чудно овде секоја година вака се бираат мечовите. Единствено распоредот може да е подложен на промени доколку од ФА им текне за промена, доколку испадне некоја пријателски меч на Англија па ја преместува цела недела и прави планови кога ќе се одиграат овие мечови. А да и доколку некој тим има обврски и во европските купови може да побара да се одложи мечот но тука треба да се постигне договор помеѓу ФА тимот што бара и тимот што треба да игра со нив па да каже да или не. Ај толку ми беа лекциите ме мрзи веќе предавања туку не видов дека некој напишал ама ај ја да известам на време дека мечот на Манчестер во понеделник ќе го даваат на А2 нема на А1 баш гледав на ТВ.

Ааах, подобро е на А1, сликата е подобра.Ама ај и на А2 ќе гледаме ако треба:toe:

ај мош на а2 ке биде среќата

Најавен е напреварот и тоа сум сигурен ама незнам на која телевизија (мислам на а1 или а2).

Затоа што во недела треба да појдат да го пречекаат Андерсон на аеродромот.
Што прашање ти е тоа:tapp:

Аааа,извинете што прашав,да не ве навредив или нешто?
Како човек прашуваш како говедо ти одговараат:tapp:

Па друг пат не прашувај.

Инаку сигурно ќе го даваат на А2, шо само така прашувате ?

25 Август - Портсмут - гости
29 Август - Зенит - неутрален
13 Септември - Ливерпул - гости
21 Септември - Челзи - гости

Интересни натпревари не очекуваат... Ни треба победа против Портсмут, за добра атмосфера во тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom