(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даде САФ играч кој за 3-4 години ќе го бара назад ама потоа Тотенхем ќе се играат како сега со Бербатов

еве ви нешто бест офф Кемпел.Злато вреди !!

Премногу ми е жал за Кемпбел,но.....Тоа е.:(:(Сега бато Дими ке прави сарма осеќам.:helou:

Ете ја презентацијата, број 9 зад грбот на Бербатов.

Абе имаше тема за Бербатов на форумот имаше интересни работи.Бил младинец на Пирин Благоевград.Татко му исто така е фудбалер на Пирин.
Инаку пред да оди во ЦСКА Софија татко му го однел во Вардар на проби а таму го одбиле.

Ок гледајте на посветла страна, ќе имаме ново ѕверско дуо Бербатов и Манучо :vozbud:

мене бербатов тевез подобар пар ми се.
како и да е се надевам дека бербата ќе ги оправда очекувањата и се надевам дека ќе го видиме на 13 на енфилд. :vozbud::vozbud::vozbud:

мене бербатов тевез подобар пар ми се.
како и да е се надевам дека бербата ќе ги оправда очекувањата и се надевам дека ќе го видиме на 13 на енфилд. :vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе излезе некоја уберкомбинација :zlo:

Batina vi pisam od glupo internet kafe -zato izvinete mi sho pisam bez kirilicna podrska...

Pisam edinstveno da im se zblagodaram na tie sho mi tinaa (071/870-7** ;071/661-3**)..fala vi decki mi ja napravivte vecerva poopustena..sea gi gledam linkovite shto ste gi postirale..pa eve i jas oficijalno da mu posakam DObredojde na Dimitar....da se nadevame deka ke gi opravda nervite sto deneska gi potrosivme na nego!!
Jas mislam deka site ke najdeme soodvetno vreme i prostor da si go proslavime transferov..i sekoj gol na berba ke ne povrzuva poveke i poveke.....sea odam jas po kafici...Chombe me preceka vo "Oaza"..a za apokalipto ke spremam napivka za dva vikendi-ovaj ne (zaminvam PP od utre imam za polaganje)...
Bidte mi site pozdraveni...i Dimce bratu moras so mnogu golovi da ni vratis...bez razlika sho majkati e makedonka i tatko turcin..ako sakas bidi ti bugar i ebaj sve zivo naokolu..ama ispod 15-20 gola ako ne dajs ic ne te fermame (da ne recam eb*me) pojke !!!!!!!!!!!!!!!:pos2::pos2:

Forever and Ever...........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom