(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
нека потпише првин и после нека се фате за работа

Ајде да ве израдвам малце...
Според моите извори блиски до клубот македонецот (н.з. мајка македонка) со бугарско државјанство ,дечкото роден во Благоевград, во следните 48 часа ќе стана играч на Јунајтед... Вредноста на трансферот целосно нема да биде откриена..односно ќе варира во однос на неговите настапи и погодоци.
Личните примања веќе се договорени !

Исто така ја покренав темата за неговото Македонско потекло,и да ви кажам дека момчето што го уредува неговиот личен сајт http://www.berbatov.net а истовремено се претставува нешто како Админ на форумот од сајтот-ми одгоорвори на прашањето...Еве ви копи - пасте..

• Guest His mum has Macedonian - his dad Turkish Details2008-08-26 12:48 PM#
  • Guest Is it true that Berba parents have Macedonian origin,because is well known that he was born in Blagoevgrad,city where there are a lots of macedonians?

Ова болдираново е моето прашање...а погоре е и одговорот..
Еве сега ќе се рег. на форумот..и ќе отворам нов топик (vo delot NEWS, od forumot)...ќе го крстам -United Supporters from Macedonia -and their new idol BERBA !!!!...и аман ако не ви е мака..пишете нешто коментари..колку да ги предизвикаме тие што го уредват сајтот..и другите посетители на форумот..
Пишејте демек -многу го посакуваме како играч на Јунајтед-а со самото тоа што е роден во Благоевград го рачунаме како половина Македонец..и наш претставник...
Ај ако не ви е мака..и ние малце да извршиме притисок(каков-таков) :) ...можи и тој ќе разбери..да ја израдвит мајкаму малце...можи ке притиска појке за трансфер...
Ова онака..можи...сја од спанје ми текна и ај реков...:) :pos2::pos2:

Neka potpise prvo posle ke davame pofalni zborovi na negoviot forum.:helou:

Еј луге мене нешо вируси ми фати PC-во и дури денес го добив :S и сеа сум back на кајгана xD btw само шо видов ке даваат на Канал 5 пренос од Супер Купот

Manchester Utd. vs Zenit 20:45h Канал 5 ТВ

btw вчера беше јако xD

Еј луге мене нешо вируси ми фати PC-во и дури денес го добив :S и сеа сум back на кајгана xD btw само шо видов ке даваат на Канал 5 пренос од Супер Купот

Manchester Utd. vs Zenit 20:45h Канал 5 ТВ

btw вчера беше јако xD
Информација ?

од кај па сеа канал 5??? нема ништо на страна дека ќе даваат.
како и да е обн е тука ќе биде интересно, абе тепаме гарант.

да преги кажаа оти ке га дават на канал5

Петок,20:45 на Канал 5.Имаше и реклама за Супер купот на Канал 5,а тоа значи дека ќе го даваат 100%.Ќе биде добар натпревар во секој случај.:helou:

Во текот на денов чекајте го Димса. (јас веќе чекав и се изначекав)

и ја али ај белки ке биде... а зашо на глеаме на ОБН коа има на канал 5?? ок снимката ако е различна а најверојатно тоа ке биде...али сепак само видов ко реклама на канал 5 па сеа за снимката нез...

Абе како сака нека се дава супер купот на обн се подобри коментаторите. Барем на обн не кажуваат биографија на играчите и што јаделе за доручек па колку пати идат у тоалет и со колкуслојна хартија се бришат. Барем на обн ќе коментираат убаво.

ка се нервирам нема да можам да ја гледам цеча утакмица со зенит ... на тренинг сам од 8 :(

конечно манчестер извади работна виза за Манучо веке ке може да игра за манчестер ке носи број 26 на дресот а и се пуштени во продажба веке неговите дресови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom