(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај нека ни е честито првата победа во новата сезона одлични бевме плус ни поништија и регуларен гол нареден натпревар со кого играме??

би требало да се врати харгривс за во петок или сеуште е повреден??

Абе за Берба додека не дојде 1ви септември односно 31ви август 23:59 се е отворено. Можеби некој трет чоек ќе пристигне ништо не се знае до крај.

Sega sekoj natprevar ke sme podobri i ke vleguvame vo forma kako sto ni se vrakaat eden po eden igracite se ni se mnozat edna po edna pobedite. Aj neka e cestito prvata pobeda.:helou::helou:
Pa i Berbatov koga ke pristigne , nemam zborovi poveke.:helou:

Не ми е јасно што сака сега Тотенхем 25 милиона за 27 години играч...Не ми е јасно што сакаат повеќе:tapp::tapp::tapp:Дај пуштете го и не му ја уништувајте кариерата !:nesvest:

Абе они мислат он е единствен напаѓач у светот. Преку ку*от више, ако не го даваат дај друг да земеме додека има време.

"Блиц": Бербатов потпишува за 25 милиони фунти

Според вчерашните информации пренесени во "Блиц", управите на Тотенхем и Манчестер Јунајтед се договориле околу Бербатов, а сумата која "бебињата" ќе ја платат за ангажман на бугарскиот репрезентативен центарфор изнесува 25 милиони фунти.

Доколку тој деновиве успешно ги мине лекарските прегледи, можно е негово деби на петочниот меч од Супер купот на Европа, помеѓу Манчестер Јунајтед и Зенит во Монте Карло.

Вчера се појавија информации и дека Манчестер Јунајтед веќе пуштил 5000 дресови со името на Бербатов, а тој во фудбалскиот титан од Олд Трафорд треба да го носи дресот со број девет.

Абе чоек ова финале да не било???? леееј ај да беше финале ЛШ или некој друг куп. ЕЕЕ уште 36 кола има до крај. На следна победа што да правиме бе цело скопје огномет да има. Ај сеа 2 пати по ред освајаме плус лш титула имаме однесуј се како шампион не аирлија многу огдини и слично. За 36 кола ќе го викаме тоа

Да беше финале, многу појќе шишиња ќе имаше:):):)!

"Блиц": Бербатов потпишува за 25 милиони фунти

Според вчерашните информации пренесени во "Блиц", управите на Тотенхем и Манчестер Јунајтед се договориле околу Бербатов, а сумата која "бебињата" ќе ја платат за ангажман на бугарскиот репрезентативен центарфор изнесува 25 милиони фунти.

Доколку тој деновиве успешно ги мине лекарските прегледи, можно е негово деби на петочниот меч од Супер купот на Европа, помеѓу Манчестер Јунајтед и Зенит во Монте Карло.

Вчера се појавија информации и дека Манчестер Јунајтед веќе пуштил 5000 дресови со името на Бербатов, а тој во фудбалскиот титан од Олд Трафорд треба да го носи дресот со број девет.

Ова нешто како 24фудбал стајл ми личи... Многу вакви вести се изначитавме.

Таман,вторник сме...Берба да почне да тренира од утре со нас,и за во петок да влезе од клупата ...:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom