Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Денес прочитав дека Абрамс немало да го режира 8-ката. Вистина е ова?
da, treba nekoj drug da ja rezira osmicata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес прочитав дека Абрамс немало да го режира 8-ката. Вистина е ова?
Како можат од сега да знаат кој ќе режира во 2019???

da i mene ne mi se svigjase toa sto Rey i Kylo namesto da se tepaat so lightsaberi pustija muzika na walkman i tancuvaa
This. Adam Driver е ненормално добар фит, грд бил/утка бил/бил фан на стар трек итн се редовни пмс оправдувања на мрчаторите. Негативец ипол!Но сериозно, мислам дека актерот е погоден за ликот што го игра. Добро што се одлучиле за релативно непознат актер. Некој рече дека бил грд и ради тоа бил утка во кастингот, како тоа да е релевантно како ќе го одслика ликот. Ете го видовме манекенот Hayden Christensen во Revenge of the Sith како неубедливо се трансформираше во Darth Vader.

Адам одлично ја одигра својата улога, мене ми се допадна иако е грд.
Па внук му е на Вејдер, али од страна на ќерка му Леја, не од страната на син му Лук.Филмoт гoре дoлу тoј е уште еднo Star wars прoдoлжение. Никaкo не ги сфaтив oвие фaмилијaрниве врски, Кaјлo му е син нa Сoлo a мaскaтa oд вејдер јa чувa вo привaтнa кoлекцијa и гo нaрекувa дедo??? Или грешкa вo превoдoт? Нели скaјвoкер беше син нa вејдер?
Хумoрoт излишенo клише ми беше, еден член имaше пoстaвенo рецензијa нa aнглиски сo кoјaнсе сoглaсувaм зa сите нелoгичнoсти вo филмoт.

Па внук му е на Вејдер, али од страна на ќерка му Леја, не од страната на син му Лук.![]()