Star Wars

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.289
Поени од реакции
22.987
У трејлерот за Аколајт (на кој е автор оваа, чинам) буквално све се жени. Буквално.

Патем, слушам го земале Џорџ у Дизни. Мислам дека е џабе све, они нема да видат пари више од Стар Ворс. Стар Ворс го расипаа заувек. Не се поправа. Како Доктор Ху.
Што е со Доктор Ху, пропаѓа серијата бидејќи жената не ја бива за главен лик или?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.235
батали, многу има за зборење

Др Ху е идеолошки најуништената франшиза.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.955
Поени од реакции
2.232
У трејлерот за Аколајт (на кој е автор оваа, чинам) буквално све се жени. Буквално.

Патем, слушам го земале Џорџ у Дизни. Мислам дека е џабе све, они нема да видат пари више од Стар Ворс. Стар Ворс го расипаа заувек. Не се поправа. Како Доктор Ху.
Тоа не го сваќам. Каков промаршај направија, наместо епизода 7,8,9 оти не направија нова трилогија.

1710965217868.png

Кејтлин Кенеди од готово вересија напрај. Ги уназади сите жени од водечки позиции во компанија.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.896
Поени од реакции
42.593
Целата фан база на Стар Ворс се џендерфлуидни нердови. Така да не верувам овие ствари да ги погаѓаат многу.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.109
Поени од реакции
9.467
Добар трејлер, штета што има некој вајб дека ќе биде срање.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.235
Force is Female

Вие што си мислевте дека значи ова, кога Кејтлин Кенеди лаеше наоколу и на мајци го пишуеше?

Дека ќе го напунат Star Wars со жени, а мажите или ќе ги убијат или ќе ги направат слабаци и глупаци?

Епа да, но и буквално сега у Аколајт слушам дека Силата ќе добие пол и ќе биде женско. Самата Сила.

Звучи лудо? Just watch...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.145
Поени од реакции
25.281
Force is Female

Вие што си мислевте дека значи ова, кога Кејтлин Кенеди лаеше наоколу и на мајци го пишуеше?

Дека ќе го напунат Star Wars со жени, а мажите или ќе ги убијат или ќе ги направат слабаци и глупаци?

Епа да, но и буквално сега у Аколајт слушам дека Силата ќе добие пол и ќе биде женско. Самата Сила.

Звучи лудо? Just watch...
Не е само оваа, цела структура на луѓе таму треба да се смени.
Жално е што цела франшиза ја користат за ширење на пропаганда, али јасно беше по продавањето на Џорџ Лукас на Дизни.
Извадија некои вредни проекти, али 80% од контентот нов што излезе е тешко срање.

Оваа серија е под директна палка на Дејв Филони, ликот кој што мислевме дека ќе ја спаси франшизава од тотален колапс.
Во новата анимирана серија Star Wars: Tales of the Empire конечно одлучија на ликовите да им дадат pronounce, па така сега го имаме и првиот официјален non-binary канон карактер.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.109
Поени од реакции
9.467
Не е само оваа, цела структура на луѓе таму треба да се смени.
Жално е што цела франшиза ја користат за ширење на пропаганда, али јасно беше по продавањето на Џорџ Лукас на Дизни.
Извадија некои вредни проекти, али 80% од контентот нов што излезе е тешко срање.

Оваа серија е под директна палка на Дејв Филони, ликот кој што мислевме дека ќе ја спаси франшизава од тотален колапс.
Во новата анимирана серија Star Wars: Tales of the Empire конечно одлучија на ликовите да им дадат pronounce, па така сега го имаме и првиот официјален non-binary канон карактер.

Едвај чекам на не го гледам.

Како и Аколајт.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.235
Се надевам дека продуцентката на серијава трола кога вика дека R2D2 сега ќе бил лезбејка.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Ova preeska mi izleze na reels, mislev AI generated content e ko sto pravat od poznative ... ne bilo, go bushat dnoto so sekoe pojavuvanje na TV. South Park bea 10000% u pravo, put a women in it and make it gay, toa e formulata na dizni momentalno, i se chudat zasto sekoj nivni proekt ide u bula.

Ovaa so kockastava glava sto e producentka ne znam zasto postoi kako covek najiskreno, nema poenta nejzinoto postoenje.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.109
Поени од реакции
9.467

The Acolyte ... new Star Wars series summary

1) The main character has two mothers
2) All of the main Jedi characters are Black or Asian, zero White men.
3) In the first episode, the only speaking role for a white character was for prisoners.

In Episode 3, they plan to throw away all Star Wars cannon and also start using pronouns. One reviewer who has seen the episode said it will destroy all remaining affection the fans had for Star Wars.

• Тажно
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom