Има само кино снимка, што според мене е грев да се гледа, ама како сакаш. Максимум би имало англиски титл.нека ми прати некој линк (во пп)од новиот стар варс со превод
Има само кино снимка, што според мене е грев да се гледа, ама како сакаш. Максимум би имало англиски титл.нека ми прати некој линк (во пп)од новиот стар варс со превод
на попкорн србија го има но на шпански...Има само кино снимка, што според мене е грев да се гледа, ама како сакаш. Максимум би имало англиски титл.
Верувај, многу фанови на Стар Ворс му дадоа оценки околу 8. Иако по мене е барем пола оценка подобар од Force Awakens.И покрај толку фанбојс само 7.8 оцена на имдб.
Прочитав многу ривјуа и многу го хејтаат филмов насекаде, се чудам на што дроги се оние на скапаните патлиџани што му дале све позитивни ривјуа, или ги платил некој да го напраат тоа. Смешно е дуриВерувај, многу фанови на Стар Ворс му дадоа оценки околу 8.
Она не беше стар ворс,она беше авенџерс во вселената......
Канцероген хумор,безпотребна смрт на Лук Скајвокер,милион нелогичности,кој беше Сноук,обичен лошко што од крив курац сака да завладее со галаксијата,па како го убија ...азијатка,црнец,латино кои со ништо не придонесоа за приказната,само потполуваа време ама важно ги има чак и таа шарената револуционерка на крај што се жртвуваше,ко заев да бил режисер Летањето на Леа низ галаксијата
Едини светли точки Реи,и Кајло Рен и тие имаа нелогичности и пропусти ама ај......
Што е поентата да ги убиеш главните ликови Хан,Лук,Леа сеа и онака мртва посекако на сметка на новиов каст,како можеш да го убиеш Лук Скајвокер мислам...абсурд.
Ротен томатос се дебело платени да даваат онакви рејтинзи....
Ништо не е релевантно таму. Деца од 10 години гласаат и некои аматери што од целиот филм, само постерот го виделе.И покрај толку фанбојс само 7.8 оцена на имдб.
Да беНишто не е релевантно таму. Деца од 10 години гласаат и некои аматери што од целиот филм, само постерот го виделе.
одма ми текна на малиот шо неможеше да го погоди моментот за аплауз и спамираше на секој 5 минутиOh the irony