Српски/хрватски рап

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
имаше еден рапер со многу добра песна ама не ја памтам песната, а раперот се вика Frankie, не знам дали е хрват или србин. Ако знае некој нека пише

Босанец е Френки :wink:, Настапува заедно со Едо Маајка и Оли Доболи а работи и индивидуално...Од него посебно ми се свиѓа онаа за фудбалскиот сојуз у Босна пошо и кај нас е слична ситуација па се поистоветувам со стиховите и револтот на навијачите...

Од олд-скул рап Шкабо е добар од србите исто така, Frenkie има мн јак флоу според мене, а хрватите Connect се вртат и кај мене баш сега новиот албум 'У другом стању'.

Циа,Бед Копи,Џуис,Марчело и др

e aman veke ako nekoj ne saka rap srpski ili bili kakov ne znaci deka e odma metalec tuka ima tema i nie gi kazuvame mislenjata jas srpski rap ne sakam a mozi i ova imeto te asocira ama nema vrska site gledam nesto bad ass iminja stavaat pa rekov aj i jas :wink:

Slusam srpski rap ali ne mi neso posebno zs mnogu se ufurani i mn mi e nekako GANGSTA srpskiot rap.Ama ne vikam ne ima mn jaki traki POZZ

На Фејзбук има најава за концерт на Бед Копи во Хавана на 11 март... !!! :drk::vozbud:
само шо не знам како се распаднале во случајов :icon_neut

Да дојдат Бед Копи заедно со Еуфрат и Микри од Прти Бее Гее ја осеќам дека ќе се напраи покољ за време на концертот:)...43зла, плус тие црногорците со нивните лудории , е тоа вреди да се гледа. :)..
Ама,ПБГ немаат дојдено кај нас пошо слабо се познати , а ова со Бед Копи не би требало да се пропушти...Тоа дека се распаднале мислам дека не важи више пошо мислам дека пропаднаа ангажманите на Виклер во Америка, и сеа може уште да уживаме со нив :)

На Фејзбук има најава за концерт на Бед Копи во Хавана на 11 март... !!! :drk::vozbud:
само шо не знам како се распаднале во случајов :icon_neut
Ова не се пропушта:vozbud: Иначе го слуша некој Џус? Добри му се новите песни од 2008:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom