СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј еј Војче Китаноски Sucks дај некој бољи комичар нема смисла :)Сеа ќе речев Геџо од Курсаџиите ама заборавив дека ги мразиш србите.:pos::pos:

Не го ни знам чоекот али ај, сигурно на Пинк иде попладне.:pos2::pos2:

Ти мора да си некој научник по муабетов. Наследник на Тесла!!:pos2::pos2:

ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.

Албанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.

Ti voopsto ne gi znaes albancite , BESA , ne e obicen zbor , seuste vladee megju albancite, barem nema da te zajebat , dodeka srbite site gi znaat kako kukavici, albancite se najvernite prijateli kaj i da odis , a tuka sto imame megjusebni problemi druga prica e

Добро опасен, само ја мислам дека некад кога ќе се свестиш ќе видиш што значат сите тие дела. Касно ќе биде. Ќе ти го збодат у грб и око нема да им трепне.

Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.
Јас не сум продал ништо ни па мислам да продавам.Знам што прават немора да ми кажуваш многумина се преселија само има една грешка што ја прават,продаваат ван центар се вселуваат во центар.Тој феномен сеуште неможам да го разберам.Бегаат од Албанци да не бидат во контакт со нив(читај први комшии) а кај и да излезат пак мора да сретнат некого...

ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.

Нема сумња, дефинитивно си му на Тесла потомок од прво колено.:pos2::pos2::pos2:

Албанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!

podobro Srbin otkolku ti da mi bides sograganin

Ти човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.

Албанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!

Ne i se dava Besa sekomu , i se dava Besa na onoj koj e samiot od Besa :) Ali moze da dade Besa deka nema da se povtori 2001 , megjutoa i Gvujo treba da dade Besa deka ke go zavrsi Ohridskiot dogovor i deka nema da se slucat gomanrijata od pred 2001 .

Ти човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.
moram da ti kazam na srpski : kukavica

on topic

me zacudi mekoto izvestuvanje na CNN za celiot nastan voopsto vecerva
pak nekoi zadnji igri se mutat

moram da ti kazam na srpski : kukavica

Кој знае колку им се восхитуваш на СВРБИТЕ, па па па. Кој како тебе. Него заеби тоа, ми се јави Дарвин нервозен, у гроб се превртувал чоекот. Ептен беше нервозен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom