- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
Kurd?:wink:Како Војче Китановски си, да си ебеш векот. А еве да ти го направам ќеифот. НЕ СУМ ХРВАТ.
Kurd?:wink:Како Војче Китановски си, да си ебеш векот. А еве да ти го направам ќеифот. НЕ СУМ ХРВАТ.
Не го ни знам чоекот али ај, сигурно на Пинк иде попладне.:pos2::pos2:Еј еј Војче Китаноски Sucks дај некој бољи комичар нема смислаСеа ќе речев Геџо од Курсаџиите ама заборавив дека ги мразиш србите.
![]()
ah decko,nema spas za tebe......Ти мора да си некој научник по муабетов. Наследник на Тесла!!:pos2::pos2:
Ti voopsto ne gi znaes albancite , BESA , ne e obicen zbor , seuste vladee megju albancite, barem nema da te zajebat , dodeka srbite site gi znaat kako kukavici, albancite se najvernite prijateli kaj i da odis , a tuka sto imame megjusebni problemi druga prica eАлбанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.
А ти? СВРБИН?Kurd?:wink:
Јас не сум продал ништо ни па мислам да продавам.Знам што прават немора да ми кажуваш многумина се преселија само има една грешка што ја прават,продаваат ван центар се вселуваат во центар.Тој феномен сеуште неможам да го разберам.Бегаат од Албанци да не бидат во контакт со нив(читај први комшии) а кај и да излезат пак мора да сретнат некого...Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.
podobro Srbin otkolku ti da mi bides sograganinА ти? СВРБИН?
Нема сумња, дефинитивно си му на Тесла потомок од прво колено.:pos2::pos2::pos2:ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.
Ти човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.podobro Srbin otkolku ti da mi bides sograganin
Ne i se dava Besa sekomu , i se dava Besa na onoj koj e samiot od BesaАлбанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!
moram da ti kazam na srpski : kukavicaТи човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.
Кој знае колку им се восхитуваш на СВРБИТЕ, па па па. Кој како тебе. Него заеби тоа, ми се јави Дарвин нервозен, у гроб се превртувал чоекот. Ептен беше нервозен.moram da ti kazam na srpski : kukavica