СРБИТЕ ЈА ЗАПАЛИЈА АМБАСАДАТА НА САД

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Еј еј Војче Китаноски Sucks дај некој бољи комичар нема смисла :)Сеа ќе речев Геџо од Курсаџиите ама заборавив дека ги мразиш србите.:pos::pos:
Не го ни знам чоекот али ај, сигурно на Пинк иде попладне.:pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти мора да си некој научник по муабетов. Наследник на Тесла!!:pos2::pos2:
ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Албанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.
Ti voopsto ne gi znaes albancite , BESA , ne e obicen zbor , seuste vladee megju albancite, barem nema da te zajebat , dodeka srbite site gi znaat kako kukavici, albancite se najvernite prijateli kaj i da odis , a tuka sto imame megjusebni problemi druga prica e

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Добро опасен, само ја мислам дека некад кога ќе се свестиш ќе видиш што значат сите тие дела. Касно ќе биде. Ќе ти го збодат у грб и око нема да им трепне.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.
Јас не сум продал ништо ни па мислам да продавам.Знам што прават немора да ми кажуваш многумина се преселија само има една грешка што ја прават,продаваат ван центар се вселуваат во центар.Тој феномен сеуште неможам да го разберам.Бегаат од Албанци да не бидат во контакт со нив(читај први комшии) а кај и да излезат пак мора да сретнат некого...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.
Нема сумња, дефинитивно си му на Тесла потомок од прво колено.:pos2::pos2::pos2:

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Албанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
podobro Srbin otkolku ti da mi bides sograganin
Ти човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Албанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!
Ne i se dava Besa sekomu , i se dava Besa na onoj koj e samiot od Besa :) Ali moze da dade Besa deka nema da se povtori 2001 , megjutoa i Gvujo treba da dade Besa deka ke go zavrsi Ohridskiot dogovor i deka nema da se slucat gomanrijata od pred 2001 .

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ти човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.
moram da ti kazam na srpski : kukavica

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
on topic

me zacudi mekoto izvestuvanje na CNN za celiot nastan voopsto vecerva
pak nekoi zadnji igri se mutat

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
moram da ti kazam na srpski : kukavica
Кој знае колку им се восхитуваш на СВРБИТЕ, па па па. Кој како тебе. Него заеби тоа, ми се јави Дарвин нервозен, у гроб се превртувал чоекот. Ептен беше нервозен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom