Од каде е ова извадено?‘‘4 Мај 2012 група од форумот Кајгана ја почна првата најмасовна медиумска битка против тогашните случувања во Република Македонија, предводени од Леандра, сплотени заедно со верба дека ќе придонесат светот да ја слушне вистината‘‘
aaahahahaaha лепотан на мајка!! I don't know what you heard about me... P I M P...Лош беше линкот прееска и не го видоа сите ,,,,, парти радикалот!
Не го спамирајте. Испратено е до него и до неговата партија.Ајде сега да се организираме да го најдеме
Geert Wilders
под хитно !!!
маил
твитер
фејс
што и да е , многу ке допринесе во оваа ситуација.
Готово го најдов сега ке твитнам до него, и ке му пишам маил. Ако случајно некој друг го најде на твитер немој да го оптеретувате доста се 2-3 твита кон него за да пристапи кон сериозност затоа што и самиот знае со каков џган си имаме работа.
Ама БЕЗ help звучи патетично.Луѓе ако сакате да ни се приклучат кон Твитер повеќе луѓе масовно сите да ја ставиме сликата Spread the truth со црната позадина насекаде! На кајгана, на Фејсбук, на Твитер и каде и да имаме акаунти на друго место!
И ако може да му се смени насловот, затоа што напишано е Мacedoina, а не Macedonia. Мислам, ако не сакате Грци да навлечете во коментари.
Мора повеќе да го активираме видеово, пократко е и каде каде подобро од останатите, ај по фб а и тие што имате групи поголеми на фб правете share пуштете срце
Не, туку погрешна информација праќаме и испаѓаме несериозни и неорганизирани.а што у четврток е дозволено да се убиваат христијани ?
Најкреативното нешто до сега#IAdmireJustinBecause he is not supporting radical islam! Join Macedonia in fight against Radical Islam#spreadthetruth
Леле пези сум Можеби сепак требаше да напишам she
Добро е бе, филинг како на мирц во основноСо твитеров слабо се снаоѓам ама ај некако се гура.