#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Составете еден потресен текст и праетте им го, можеби ќе ја добиеме нивната подршка па и песна. :)

Ај одам јас да потрчам некој круг, олабавете и вие малце, разгледајте што како или твитајте за некои други теми, пауза малце :) После од 20 почнуваме :)

Ке го твитнам обама сега xD дајте луѓе од конгресот на америка и СО ИЗРАЕЛ ШТО НАПРАВИВМЕ ЗАРЕМ ЗАБОРАВИВТЕ ДЕКА ОНИ НАЈМНОГУ СЕ БОРАТ СО РАДИКАЛНИОТ ИСЛАМ ?

Пак ќе пишам, немојте цела енергија да ја трошите само на Твитер. Во никој случај не заборавајте да постирате на странски форуми и да праќате мејлови на влијателни новински агенции !!!

сакам оваа графа за твитањето да летне во воздух во 22 часот !

Ќе летне. Како што гледам сега сите по еднаш - два пати твитнуваат колку да има нешто. Вечер ќе биде многу по масовно. До тогаш, регрутација! :D

Јас му пратив порака на Јанко бев скептичен малце го убедував во пораката а у и сепак успеав(ме) да издјествувам(е) да не порекламира малце :D
P.S дајте руската и шпанската верзија да ги спамам русите и шпанците малце :D
A епа супер браво, секоја чест, барем малце ми се крена морал кога се отвори темава

Зарем немаме голема Македонска маса на eRepublik, дај нека ги регрутираат од таму борциве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom