#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

1

1292

Гостин
Составете еден потресен текст и праетте им го, можеби ќе ја добиеме нивната подршка па и песна. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај одам јас да потрчам некој круг, олабавете и вие малце, разгледајте што како или твитајте за некои други теми, пауза малце :) После од 20 почнуваме :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.354
Поени од реакции
5.737
Ке го твитнам обама сега xD дајте луѓе од конгресот на америка и СО ИЗРАЕЛ ШТО НАПРАВИВМЕ ЗАРЕМ ЗАБОРАВИВТЕ ДЕКА ОНИ НАЈМНОГУ СЕ БОРАТ СО РАДИКАЛНИОТ ИСЛАМ ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Пак ќе пишам, немојте цела енергија да ја трошите само на Твитер. Во никој случај не заборавајте да постирате на странски форуми и да праќате мејлови на влијателни новински агенции !!!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
сакам оваа графа за твитањето да летне во воздух во 22 часот !
Ќе летне. Како што гледам сега сите по еднаш - два пати твитнуваат колку да има нешто. Вечер ќе биде многу по масовно. До тогаш, регрутација! :D

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Јас му пратив порака на Јанко бев скептичен малце го убедував во пораката а у и сепак успеав(ме) да издјествувам(е) да не порекламира малце :D
P.S дајте руската и шпанската верзија да ги спамам русите и шпанците малце :D
A епа супер браво, секоја чест, барем малце ми се крена морал кога се отвори темава

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.921
Поени од реакции
30.897
Зарем немаме голема Македонска маса на eRepublik, дај нека ги регрутираат од таму борциве.

Kajgana Shop

На врв Bottom