LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Сликата беше раширена низ ФБ , така да не е залудноВести од фронтот:избришан е постот од 9гаг,сепак вредеше да се проба
Сликата беше раширена низ ФБ , така да не е залудноВести од фронтот:избришан е постот од 9гаг,сепак вредеше да се проба
Да, да... сеа се следиме.Најдов изгледа двајца, не знам шо прам ама изгледа нешто прам.
јас лично го избришав, се накотија многу овие од југот. Како деца на сладолед летаат штом се спомне Macedonia...Вести од фронтот:избришан е постот од 9гаг,сепак вредеше да се проба
помоќна алатка е твитерот, твитер имаат сите новинари од познатите медиуми, уживајЖал ми е што не можам да го поврзам и ФБ во акцијава, сепак треба да преживеам уште една година во Тетово...
абе баталете поврзување, какво поврзување! Нема потреба од тоа!Жал ми е што не можам да го поврзам и ФБ во акцијава, сепак треба да преживеам уште една година во Тетово...
Како и да е,неможат да не запрат,We are Legion,има други начини.јас лично го избришав, се накотија многу овие од југот. Како деца на сладолед летаат штом се спомне Macedonia...