LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
јас пак налетав на многу места каде беше објавена оваа вест ( таа што ние ја форсираме , не на AP ). Дури сме стигнале и до форум за видео игри , и имаше доста добро развиена дискусија .. ама тоа се мали залци , се додека некоја голема новинска агенција не објави или ова ептен не се рашири по блогови и форуми , ова нашето ќе слаб но не и беззалуден акт.И кај мене споро, ептен! Се нервирам!
Едно видување од моја страна!
Значи делував на многу страни во теков на овие два денови, многу форуми, по пријатели, значи скиснав пред монитор!
Резултати минимални жими се!
Најголем дел од луѓево воопшто не ги боли за темава! Не ги боли за државава ни за светот воопшто!
Друго значи блогирав се глупирав во америкине онаму кај што имам најмногу интернет другарчиња! ЕДНО ЌЕ КАЖАМ сите се испрани во умојне.... ДЕМОКРАТИЈА БИЛО ТОА, жими газот! дајте им права, и ете... пак они се жртви!
Дали е тоа резултат од нечија пропаганда или они имаат некој одцепен штраф во мозокот јас незнам!
Факт е никој не сака да помогне! Се имаме само ние овде!
Проблем е што сме МУТЕ нација, заебани од сите страни, немаме од никој подршка, затоа се радувам што ете ваква млада банда одлучи да ја скрене малце свеста кај јавноста за овој проблем! Искрено се надевам дека барем некој ќе се осврне на нашиот проблем - барем еден медиум....кога веќе нашите провладини медиуми се сите на муте!
Али секогаш е така, земи ја историјата. Во секоја акција имало игнорирање,саботирање итн , ако издржиш до крај , ќе има плод не губи надеж ниту мотивација Никој не кажа дека ова ќе биде лесно , туку напротив баш е тешко кога и од соптвените медиуми во државата , оваа вест се игнорира. Само силно !!