Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Јас уште не сфаќам како некои мислат дека можеш да имаш мислење, кое не е кажано од партија...Какви нубови се само...
Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
Јас се договорив да им шитнам жална врбаMене повеќе... плус ми кажаа дека ако продолжам вака добро во иднина ќе добивам месечно по 500 евра, али у кеш. Јбг, дај шта даш.
Еј овој ко термит ќе биде на ТвитерДечки само немој сега да се јави моронот што спамираше за спортски типови на пола сат ( кој видел знае ) да каже како е дескриминиран, ке го јадеме хахахаха
дај бе него да го регрутираме жив циркус е човекот !
Kafana, druzhe, kafana...А мерцедесите кога ќе ни ги испорачаат? Слушнав од сигурни извори на Владата дека специјално се обоени во портокалово, многу јаки ќе биле. Сеа што ќе им праиме на парите шо ги добивме?
Ако гледаш - си ме видел, ако слушаш - си ме чул!Ова за нежните Борјан енд компани.
Aм охриѓанец со битолско потекло ако не те заебит, тогаш којЈас се договорив да им шитнам жална врба![]()
хахахаха да ме видиш само како се смеам ! UPLATITE SADA IL NIKADA , SIGURAN TIP NA kenjamise.blogspot.comЕј овој ко термит ќе биде на Твитер![]()
Ми се допаѓа како размислувашKafana, druzhe, kafana...![]()
Па и Зоран Божиновски мисли дека е новинар...![]()