Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.606
- Поени од реакции
- 22.338
Браво за оваа акција убеден сум дека доволна бројка на луѓе низ светов не имаат читано ама и друга работа станува јасна. Ни еден Македонски медиум не извести за ова едино Јанко вчера во емисијата не тематизира ама денес како што кажаа некој членови било тргнато од репризата?! Значи ем власта не сака да се форсира оваа работа ама и опозицијата преку свој медиуми молчи за ова.
Се надевам дека на членовите на форумов кој ги има, кој се претежно помлади луѓе и поред мене добро едуцирани, дека сфатија дека само со своја глава и со храброст се гради цивилно општество а не како послушник на било која партија. Ова искуство што го добивме сите ние со оваа акција е голем чекор напред за слободно и цивилно општество во Македонија.
Се надевам дека на членовите на форумов кој ги има, кој се претежно помлади луѓе и поред мене добро едуцирани, дека сфатија дека само со своја глава и со храброст се гради цивилно општество а не како послушник на било која партија. Ова искуство што го добивме сите ние со оваа акција е голем чекор напред за слободно и цивилно општество во Македонија.