Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.Чисто информативно, добиваш некој денар од твитер?
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!
Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.Чисто информативно, добиваш некој денар од твитер?
Стриктно од партија самоЧисто информативно, добиваш некој денар од твитер?
Ова да не е Дијаманте?Karolina Goceva Fans @KarolinaFanClub
█████████████████████████████████████████ Radical Islamists protest in Skopje for arresting terorists >http://www.youtube.com/watch?v=HHKxxRerns0&feature=player_embedded#SpreadTheTruth
ако земеме да им се замараме за нивните ограничени сфаќања нема да иаме ќарколку и да има, замисли кај нив да се соберат муџахедини и вехабии и вака да се однесуваат по улици??
Колку се уфилмани значи, алал да им е, и башка и фрижидери имаат они...
72.Аллах не испрати. АЛАХУ АКБАР.
Не ни требаат пари кога ќе имаме 70 девици , Иншалах!
Јас лично, ова нема да го заборавам, абе колку и да е мал потег, кога требало-го направија (факт останува)Ова да не е Дијаманте?
Takoj мирише.Имаше и NextTime fans и уште некој ама не памтам моментално се сметам во твиткиОва да не е Дијаманте?
Тапа си....мене министер за финансии утре ке ме ставатДечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
Mене повеќе... плус ми кажаа дека ако продолжам вака добро во иднина ќе добивам месечно по 500 евра, али у кеш. Јбг, дај шта даш.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
утре рано рано сабајлеДечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
Денес се приметувам, се ме нервира. Кога гледаш дека некој барем колку толку се труди да направи нешто, секогаш излегува некој као попаметен, као побистар, као поинтелигентен, као повлијателен.ако земеме да им се замараме за нивните ограничени сфаќања нема да иаме ќар
Части у Менада сеа.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!
И мене. Вирмански пребацени средства. Него, на Леандра лично Грујо и поклонил плац од 1500м2 одма изнад Канео у Охрид. Со поглед од милион долара. Шо ти значи да се гребеш у право време на право место.Дечки, проверете си картичките. Мене ми стигнаа тие 1000 евра од Владата!