H
HITCH
Гостин
Чек, сакате да ми кажете дека цело време се уклучувате од мобилен и немате никаков проблем?На компјутер не сака, ама од мобилен ми се пушта.![]()

Ок сите твитајте од мобилни!

Чек, сакате да ми кажете дека цело време се уклучувате од мобилен и немате никаков проблем?На компјутер не сака, ама од мобилен ми се пушта.![]()
E toa daЗа тоа најактивен си![]()
Што сакаш да кажеш бе ?Ги читам последниве 10 страни и се газам, ама буквално се газам од смеење. Се подмочав. Среќа денес сабота па може уше еднаш да се избањам. Само Македонец може вака во тешки моменти да има ваква смисла за хумор.
АЈДЕ #SPREADTHETRUTH !!!!!!!!!!!!
Арно одлучивме да се споиме сите, да се обединиме, без оглед на партиска (не)припадност, политички ставови, религиозна (не)определба, и се остало што не дели секој ден.Драги мои форумџии задолжително прочитајте го ова.
Конечно Македонците да се обединат во нешто. Ви благодарам што бевте дел од оваа акција. Чувајте ги адресите ќе ни бидат потребни во следна друга акција за брза интервенција. Акцијата за откривање на лицемерството продолжува на Твитер. Прекинете со спамови до медиуми. Раширете ги видеата во кој најубаво се објаснува нашата ситуација. Одморете, насмејте се со хипстерите кои ве сметаат за неписмени и вмровци/сдсмовци. Останете со ладни глави, ние сме за мир.
Вие сте прекрасни луѓе!
Не ми е тоа смешно, него фактот дека ми се укочи показалецотВиди сега смешно ти изгледа ама CNN на второ трето место беше за истата вест но со различно толкување што ја имаше Infowars.
ахаххахахаххахахаххахахахах ти не си нормален хахахГи читам последниве 10 страни и се газам, ама буквално се газам од смеење. Се подмочав. Среќа денес сабота па може уше еднаш да се избањам. Само Македонец може вака во тешки моменти да има ваква смисла за хумор.
АЈДЕ #SPREADTHETRUTH !!!!!!!!!!!!
Mene ni toa ne mi pomaga mame mu ebem se nerviramДечки, отворете нов таб и укуцајте ја страната на Твитер. Мене тоа ми успеа и си работи сеа нормално.