#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин
На компјутер не сака, ама од мобилен ми се пушта. :eek:
Чек, сакате да ми кажете дека цело време се уклучувате од мобилен и немате никаков проблем? :mad: А, јас нерви корнам, кај мене твитеров се лигави од прееска...

Ок сите твитајте од мобилни! :coffee:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
И да - не можам да се логирам на Твитер, нешто им било wrong.
Мамата мамина.

T

templar55

Гостин
ДЕЧКИИИИИ еве ви прокси сајт се што треба е да ја укуцате страната... дава лажна IP Адреса дека сме од USA ... АЈДЕ СО ОВА ДА ПРОБАМЕ !!! ајде да видиме дали сега ке имаме проблеми.
http://hidemyass.com/proxy/

S

Shaman

Гостин
Ги читам последниве 10 страни и се газам, ама буквално се газам од смеење. Се подмочав. Среќа денес сабота па може уше еднаш да се избањам. Само Македонец може вака во тешки моменти да има ваква смисла за хумор.

АЈДЕ #SPREADTHETRUTH !!!!!!!!!!!!

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Абе седииии.Нормални падови...Хх,секогаш е "коинциденција"... -.-

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Дечки може ли појаснување не сум баш во тек со вашава иницијатива баш сакам колку што можам да и помогнам на татковината што треба да направам што да копирам било што пишете благодарам однапред :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дечки, отворете нов таб и укуцајте ја страната на Твитер. Мене тоа ми успеа и си работи сеа нормално.

T

templar55

Гостин
Ги читам последниве 10 страни и се газам, ама буквално се газам од смеење. Се подмочав. Среќа денес сабота па може уше еднаш да се избањам. Само Македонец може вака во тешки моменти да има ваква смисла за хумор.

Што сакаш да кажеш бе ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
Драги мои форумџии задолжително прочитајте го ова.
Конечно Македонците да се обединат во нешто. Ви благодарам што бевте дел од оваа акција. Чувајте ги адресите ќе ни бидат потребни во следна друга акција за брза интервенција. Акцијата за откривање на лицемерството продолжува на Твитер. Прекинете со спамови до медиуми. Раширете ги видеата во кој најубаво се објаснува нашата ситуација. Одморете, насмејте се со хипстерите кои ве сметаат за неписмени и вмровци/сдсмовци. Останете со ладни глави, ние сме за мир.
Вие сте прекрасни луѓе!
Арно одлучивме да се споиме сите, да се обединиме, без оглед на партиска (не)припадност, политички ставови, религиозна (не)определба, и се остало што не дели секој ден.
Не потпаѓајте под НИЧИЕ влијание, овој пат НЕМА МЕШАЊЕ права и погрешна религија, права и погрешна партија, права и погрешна националност.... тука сме пред се за одбрана на ЧОВЕКОТ, оној кој секој ден е тероризиран, и останете фокусирани на истото!!!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Види сега смешно ти изгледа ама CNN на второ трето место беше за истата вест но со различно толкување што ја имаше Infowars :icon_lol:.
Не ми е тоа смешно, него фактот дека ми се укочи показалецот :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

ахаххахахаххахахаххахахахах ти не си нормален хахах

Затворете тоа youtube и фб нема да имате мака

Kajgana Shop

На врв Bottom