#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Twitterot не е паднат туку блокиран е само од Македонија најверојатно. Преку прокси се влегува...

Може да влезете преку http://hidemyass.com/

Нека проба уше некој да знаеме дали е до тоа проблемот
Пробав и јас, преку тоа дозволува инаку дава грешка.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Ајде до 10 саатот да не ви биде досадно се отвара Google search се постира Fight against radical islam #spreadthetruth #kajgana,. И се чкрапа на дугме едно 500 пати и потоа се известуваат пријателите на фејсбук да го направат тоа :icon_lol:.
На кое дугме? ентер ли да лупам, дај објасни малце поубаво, во кој google search исто така, дали прво да отворам google main page, или? од страна да барам?

S

Sagan

Гостин
Сте го бутнале твитерот бреее... :confused:
Screenshot from 2012-05-05 21:07:31.png
Мислев дека се борите за правда, за тоа убиството што се случи...
Не, за тоа има институции на државата.
Се бориме против радикализмот од било кој вид, кој ѝ попречува на правдата и бара ослободување на осомничени за убиства.

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
Што се дешава со твитерот ?

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Нема врска, кога тогаш ќе не одблокираат, не мора баш во 22 да биде акцијата, ќе се презакаже...

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Кај мене ја отвара странаната. Додуша ја неам акаунт али незнам дали мења тоа нешто.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Znaci preku proxy ako se vlaga togas blokira pool na adresi od Makedonija odnosno useri verojatno toa im e spam zastita koga se pritiska sekoja sekunda tesko deka ke bide sloboden za koristenje.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Не клецнаја од Твитер а? :)

Они мислат така :D Ке се организираме за друг ден-утре ама саатот во кој ќе делуваме нема да го пишеме тука туку у ПП пораќи.;)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
И мене ми вика Something is technically wrong.
До 10 ваљда ќе се оправи...

V

viktora

Гостин
Пробав со скриена ИП адреса,ми даде некоја од Хонг Конг но се уште ми е блокиран твитерот.:sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom