#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И Твитер го соборивте а не успеавте Арта од темава да ја банирате ццц

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На кое дугме? ентер ли да лупам, дај објасни малце поубаво, во кој google search исто така, дали прво да отворам google main page, или? од страна да барам?
Има едно квадратче со лупа на него и курсорот од маусот кога ќе дојде на него и лево дугме на маус со десен показалец.

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
ќЕ МИ КАЖЕ НЕКОЈ ДАЛИ ИМА НЕКОЕ ГРУПИЧЕ НА НА ФЕЈСБУК И ДА ПОЧНЕМЕ ДА ГО ШИРИМЕ ОВА НА ДРУГА СТРАНА !!!! НЕМА АИР ОД ТВИТЕРОВ МИ КОРНЕ ЖИВЦИ

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Акцијата на твитер секако заврши успешно, очекував со ставање на саат за почеток да не изблокираат сите. Колку интересно, а 24 часа ни беа секако доволни. Почнаа да се прашуваат, а што ќе биде во 22 саат? Ќе падне твитер што може да биде :pos:
Браво!
Лицемерие бе срце лицемерие :icon_lol:

ова е прекрасно........они (наши мислам се од Макеоднија) да блокират у 22 а ние цел ден направивме мислам доволно.........кога ке се организирате за друг ден ако спамираме а ако не добар е планот и на јамајка........:D

денеска отвоирв твитер после година и 1/2 и од два твита направив 30............а има и следбеници 50тина

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На компјутер не сака, ама од мобилен ми се пушта. :eek:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Де бе луѓе значи често се случува ова со Твитер, не се правите и вие ко Зоран Божиновски дека завера е ова. Еве на пример мене од компјутер не ме пушта ама од мобилен можам да пишувам. До платформата е. Ќе не бојкотирале нас, сигурно :D

Стрпете се малце. :)
Ако се блокираше твитер од 50000 поста, немаше да постои воопшто. :D

Член од
29 август 2008
Мислења
43
Поени од реакции
25
Ај некој нека ми објасни ако знае воопшто.. се работи за блокада од самиот твитер кон Македонија или цензура прави државата или пак е хакерски напад кој што ми е некако приказна за деца од пред школска возраст

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
има некој од странство да праша дали и кај нив е паднат твитер ?

S

Sagan

Гостин
Koristete Tor browser za da vlezete na twitter ili proxy. Mameto nivno smrdlivo...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Си работи твитерот, овие нормални падови се. Не се узбуџавајте. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако се блокираше твитер од 50000 поста, немаше да постои воопшто. :D
Не зборам за блокирање, зборувам за оваа поракава што ја дава, како што напомена Псајсајд, ептен крш сервери имаат :))))

Член од
18 април 2012
Мислења
5
Поени од реакции
4
Кој ке каже како да ги гледам другите твитови џабе го имам 2 пат се уклуцчувам?

Kajgana Shop

На врв Bottom