Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa ne znam sto saka da me prasa... malce mu e glupo prasanjeto ako sum Srbin kako moze se cuvstvuvam Makedonec ???? :toe:

Ako prashuva dali ja sakam zemjata , ako prasuva dali go pocituvam narodot kompleksen e neka se izjasni :toe:

Zasto so sila se praish pameten koga brate mili ne ti ide ...

Ti si od tie sto se Bugarite i ne znaesh sto si Makedonec li si , prepelica li si ... sto si koji kurac ??? kazi be pilence milichko ... daj legitimiraj se da znam so kogo zboruvam , jas nisto ne krijam za mene se znae a ti :

Imash li MAKEDONSKI PASOS ???

1.DA

ili

2. NE

Ili imash Bugarski

1. Da

ili

2. NE

A samo spominjanje na familija e nisko ... pa po toa utvrduvam deka e NIZOK BUGARSKI METOD za koj iskreno me zabole KURAC samo pomagate polesno da Ve detektiram :tv:

Ти детектираш?Ништо не детектираш,туку само попусто се обидуваш да си jа повратиш ионака низката репутациjа на овоj форум,после твоето индиректно признаване дека си србенда.

Иначе умнико,jас десет години влегувам во БГ. со привремена лична карта се уште немам намера да вадам постоjана,а за пасош збор не станува,не ни планирам да се бутам пред Министерството на Правосудието и да се редам на опашки.

Тоа не е таjна и наjотворено ти тврдам каj и да патувам,патувам сеуште со МК.пасош.Платата ми стига за толку.

Инаку моjата поранешна комшивка на старата маала 37 години е мажена во Софиjа,во Софиjа има веке возрасни деца и сеуште доага во македонското(матичното)МВР за да си вади пасош.

штто значи Винстоне дека во таа Бугариjа има колку ти сака душа случаи,во кои Македонци останале да живеат и работат па и основале фамилии,ама немаат ниту б'лгарски произходи,ниту постоjанни лични карти,а за пасоши Винстоне ниту дума не става.Никакви бугарски документи.

Zena ko zena kume histericna... koj moze toa da sfati ima Nobelova nagrada ...pij edna rakija ne se nerviraj :tv:

Ima lek i za toa :smir:

Definiraj Makedonci ???

prvo

колку од вас се чувствуваат Македонци ( вие србите во МКД ? )

А ) никој
Б ) малку ?

В ) одговори со мала дискусија ?

Ne te razbiram ...jas ne mozam da se cuvstvuvam Makedonec ama mozam da postuvam Makedoncite deka se narod ...kako mozma d ase cuvstvuvam Makedonec koga ne sum ???

како после сите привилегии во оваа земја / немаш право да се чувствуваш ?

а бре ај заебаваш ?

појди таму подалеку .... ќе се чуеме марко ???? ( или имаш уште други никови ... ? ) кажи да те знам ? !!!!

Pa ne znam sto saka da me prasa... malce mu e glupo prasanjeto ako sum Srbin kako moze se cuvstvuvam Makedonec ???? :toe:

Тука живееш? Епа батка треба да се чувствуваш како македонски граѓанин, ако не ти одговара пали патиките и оди си Србија. Тоа се нервирам и со шипојте кога ставаат албански знамиња, викаат Македонија не им е држава. Ако толку многу ја мразат парталите со нив и нека бегаат во Шиптарија:tapp:

Kako be sonne da se cuvstvuvam Makedonec ...ti ako ziveesh u Bugarija Bugar bi se chuvstvuval ???

Ili da ziveesh u Anglija Englez ke se cuvstvuvash ???? :toe:

I jas ne se krijam ...toj marko ne go poznavam imas tamu moj post ako ne go izbrishale i toj

WINSTON-SWEDEN toa e mojot stav

Ovoj demmian da mi kaze sea Makedonec li e ?

IM kazuvash na site Bugari okolu tebe za Makedonec deka si ?

Idesh po forumi i dokazuvash deka si Makedonec ??

Далеку од тоа дека ја поддржувам српската политика ама Winston е според мене многу фер во поголемиот дел од постовите. Знае да се просерава и он не дека не ама воглавно е фер човекот. Незанам зашто сте му се нафрлиле толку. Ако се чувствува Србин кои сме ние да му кажеме каков е кој е? На крај краева ова е Македонија и кој како сака си се чувствува. Тука никој не е дискриминиран во тој поглед.

Тука живееш? Епа батка треба да се чувствуваш како македонски граѓанин, ако не ти одговара пали патиките и оди си Србија. Тоа се нервирам и со шипојте кога ставаат албански знамиња, викаат Македонија не им е држава. Ако толку многу ја мразат парталите со нив и нека бегаат во Шиптарија:tapp:

Makedonski graganin i MAkedonec ne e isto...

MAkedonski graganin e i Vlav i Albanec i Turcin ... zatoa rekov neka definira

Јас викам да се чувствува Србин, никому ништо но има разлика меѓу националност и граѓанство. Тој е граѓанин на Македонија, тука е растен, школован и треба да почитува држава, народ како тоа би го правел во Англија, Шведска и сл.

А не да се дембелеат како сите „националности“ а на крајот да плукаат по државата!:nenene:

Kako be sonne da se cuvstvuvam Makedonec ...ti ako ziveesh u Bugarija Bugar bi se chuvstvuval ???

I jas ne se krijam ...toj marko ne go poznavam imas tamu moj post ako ne go izbrishale i toj

WINSTON-SWEDEN toa e mojot stav

IM kazuvash na site Bugari okolu tebe za Makedonec deka si ?

Idesh po forumi i dokazuvash deka si Makedonec ??

студирав , па за ралика никогаш не сум играл дволично ко некои ( марко си ти ? беше ? ако мило ми е што се измуабетивме за Арсенал ( за тоа немам граници :pos: ) nemam pasoш да знаеш :pos2: онака мирно да сонуваш !

HAh eve go prosveteniot naucnik ...te pozdravi zena mu na Ajnstajn :tapp:

A za pljukanje na drzaava ili velicanje sekoj graganin ima pravo ...ako si MAkedonec da ne imas dva kura ti slucajno ????

студирав , па за ралика никогаш не сум играл дволично ко некои ( марко си ти ? беше ? ако мило ми е што се измуабетивме за Арсенал ( за тоа немам граници :pos: ) nemam pasoш да знаеш :pos2: онака мирно да сонуваш !

Abre kakov marko i Arsenal jas sum za Chelzi :tapp: :pos2:

Кои филмови еј...
Некој уште живее у времето на Балканските Војни.

Па, Радован и Аспарух се препукаваат чија е Македонија.
Али, news flash...Тие времиња пројдоа.

А, непријател ти е непријател.
Грк, Србин, Бугар...Ајде сите оп у вреќата.
И гит од тука.

...ti ako ziveesh u Bugarija Bugar bi se chuvstvuval ???

Сега demmian ке ти каже,пошто толу си заспан,што ке ти го кажам:ДА,МАКЕДОНЕЦ СУМ,КОJ НЕМА НИКАКОВ БУГАРСКИ ДОКУМЕНТ.

Ти добро кажа,ако живееш во Англиjа,англичанин ли ке си?

Соодветно,ако живееш во Бугариjа,Бугарин ли ке си?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom