Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со цел да не се трујат темите со овие т.н. глупости, нека се постираат тука, па нека се дискутира до утре сабајле.
Да почнеме:
![]()
Пенал. Да? Не? Зошто да? Зошто не?
![]()
Исто прашање.
Ovaa tema nema nikakva vrska so zagovori.
Не беше досуден пенал ни во двете ситуации.Чисто од љубопитност (оти искрено незнам што се десило), каков беше исходот (за одлуката за пенал, од судијата) во двете ситуации?
Второто видео според мене апсолутно не е за пенал оти немаше ни 1% намера он со рака да игра, би било апсурдно ако судијата за тоа прогласил пенал...
А за првото видео е стварно тешко да се каже али јас лично би рекол е пенал...
Нема врска намерно или не се суди игра со рака у 16 метри. Да му беше раката прилепена за телото, тоа е одлука на судијата дали ке покаже или неВторото видео според мене апсолутно не е за пенал оти немаше ни 1% намера он со рака да игра, би било апсурдно ако судијата за тоа прогласил пенал...
Пеналот над Марфи беше чист, му ја бутна ногата.
Исто така и за Манчестер имаше пенал, ја удри со раката, незнам дали било сакајќи или не, меѓутоа од кај знаете кај ќе завршеше топката ако не удреше во раката (дел од телото кој во фудбал не се толерира).
Дај ставете видео од пеналот што требал да им биде досуден на Стоук, не го видов тој момент.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:22 ---
Не беше досуден пенал ни во двете ситуации.
Кој е тој судија што ќе свирне пенал против Манчестер и тоа во вака тесна битка за титулата?
Со цел да не се трујат темите со овие т.н. глупости, нека се постираат тука, па нека се дискутира до утре сабајле.
Да почнеме:
![]()
Пенал. Да? Не? Зошто да? Зошто не?
![]()
Исто прашање.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/stoke-1-manchester-city-1-motd/
2.37 па натака.
И во средата Есиен баш исто вака играше со рака и Дин досуди пенал за Сити. Ако идеме по истото, требаше и за нас пенал некни. Затоа и си искомпензира судијата.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:33 ---
Види го "пеналот" што беше досуден за Њукасл на Олд Трафорд есеноска.
Првово е пенал 100%, а второво зависи до судијата. Мислам дека Евра му ја шутира топката во рака на овој двојкава и поради тоа е исправна одлуката што не се досуди пенал.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:41 ---
Беше пенал тоа на Стоук, ја гледав утакмицата. За Челзи-Сити не сум видел за да коментирам, ама ако тогаш направил грешка судијата не значи дека требаше и вчера да направи.
А тој пенал на Њукасл мислам дека никогаш нема да го заборавам, во секоја дискусија го пишувате.![]()
Па баш тоа е финтата, прилично прилепена до телото е, немаше кај да ја тргне во моментот, едноставно тој директно во рака му шутна, немаше како да ја избегне топката од раката негова, може да не ја погодеше раката ќе беше гол ама за тоа повеќе е крив самиот играч што шутна него овој што му ја погодија раката, за мене ова си е регуларно што не досудија пенал...Нема врска намерно или не се суди игра со рака у 16 метри. Да му беше раката прилепена за телото, тоа е одлука на судијата дали ке покаже или не![]()
ХахахахахПа баш тоа е финтата, прилично прилепена до телото е, немаше кај да ја тргне во моментот, едноставно тој директно во рака му шутна, немаше како да ја избегне топката од раката негова, може да не ја погодеше раката ќе беше гол ама за тоа повеќе е крив самиот играч што шутна него овој што му ја погодија раката, за мене ова си е регуларно што не досудија пенал...
Види го "пеналот" што беше досуден за Њукасл на Олд Трафорд есеноска.