Некои ме разбраа погрешно (МАР МАР
) али нема везе, не сакав да кажам дека под спиење со личноста што ја сакаш се подразбира безусловен секс туку дека моментот е многу онака романтичен и самиот секс е нешто повеќе од обичен (набрзинка или онака од "обавеза"). Сепак пријатното чуство на сигурност и блискост со саканата/саканиот е вредно за доживување и паметење, без разлика на сексот. Поздрав.
) али нема везе, не сакав да кажам дека под спиење со личноста што ја сакаш се подразбира безусловен секс туку дека моментот е многу онака романтичен и самиот секс е нешто повеќе од обичен (набрзинка или онака од "обавеза"). Сепак пријатното чуство на сигурност и блискост со саканата/саканиот е вредно за доживување и паметење, без разлика на сексот. Поздрав.

), заборави да напишеш дека пред легнување и веднаш по будењето се бакнуваме во чело за добра ноќ и дорбо утро.:smir: Еве и јас ќе се надоврзам, и ќе кажам дека најубаво чувство е кога спиеш до сакан/ата (иот). Тоа дека колку и да е ладно, кога спиете заедно е топличко е точно. Знам дека често 'рчам ама на сонцето мое не му сметам па така ме остава, само во случај кога сме со некој друг во соба и 'рчам тогаш ме подбутнува да престанам :pos2:. Да не должам многу, тоа беше моето мислење.