Спиење со партнер/ката!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Некои ме разбраа погрешно (МАР МАР :) ) али нема везе, не сакав да кажам дека под спиење со личноста што ја сакаш се подразбира безусловен секс туку дека моментот е многу онака романтичен и самиот секс е нешто повеќе од обичен (набрзинка или онака од "обавеза"). Сепак пријатното чуство на сигурност и блискост со саканата/саканиот е вредно за доживување и паметење, без разлика на сексот. Поздрав.

ах сеа Френки го кажа вистинското ..... :):):):):) али со искључок на моето излагање :):):):):)

Она по правило спие немирно, ама кога сме заедно и ќе легне допрена со грбот на мене, спие како бебе. И мене ми е супер, мада се будам од време на време да ја бубнам по рамото ;)

Преубаво нешто. Веројатно најспокојно и најзадоволно сум се осеќала баш во тие моменти. И не морало воопшто да има секс. Доволно ми е да му се изгубам во прегратката и да му го осетам дишењето кое се одбива од мојата кожа, за да се осетам исклучително мирно и среќно.
И ко што некој веќе спомна на темава, ми нема послатко и поубаво нешто од тоа кога онака во сон или поспан ме бара со раката.Ех...:wub:

Холивуд рулз.

Јас никогаш не се научив да спијам. Секогаш се будам во различна позиција. Лоши искуства имам. Затоа ретко...
Плус неам вуна на градите. Која би ме сакала? :( :( :(

Spienje so devojka mi, hm, osven sto se budime na 2 saati da se plesneme:) mi vika deka mnogu sum hrchel :) a ja pa hrcham samo koa sum pijan :) a koa sum pijan ne se sekavam na nishto.... taka da :):):) Sea ke ja lezam nedela dena..... srekna nova godina i bozikni praznici

Баш осетив какво е чувството пред некој ден.
Ма зборој се сувишни. Не можам да опишам..Посебно кога среде ноќ ќе те гушни или баци..Абе послатко спиење амин..

Многу се вртам и немирно спијам... Не знам кој би ме трпел. Ваљда за мене би важело она „оди спиј на кауч“:)
Не, озбилно, не е дека не сакам, ама обично некој е ненаспан...:(

Кога сум сама спијам мирно (дури дотолку што од време ме проверуваат дали дишам), но наоѓам начин да го изгурам тој до мене до крајот на креветот. Не сум сигурна како. Дечко ми не се буни, ама откако еднаш падна од кревет приликом будење, сеа си спие од страната на креветот од кај шо е залепен за ѕид. Од друга страна, другарките не ме толерираат, така што, кога идеме негде групно, никој не сака да спие со мене :(

Инаку, спиење со партнерот е закон на зима кога е ладно. На лето перниците се попријатни ...

Обожавам да спијам со партнерката,значи зборам за спиење,не за нешто пред или потоа,сакам да ја имам покрај мене и тогаш сонувам поубаво,спијам помирно..... А тоа шо секогаш го прибирам кебето и ја оставам откриена нема везе.

Можам да кажам дека сепак иако сме подолго со момчето немаме често прилика да преспиеме преку ноќ заедно и тоа некогаш многу знае да ме иритира.. баш поради фактот што тие моменти ми се толку најубави и најпријатни што не можам да одберам никакви соодветни зборови.. онака легнати еден до друг.. тивко шепотење најразни муабетчиња.. искрени погледи.. бакнежи и заспивање во прегратка.. позите воопшто не ми се битни.. што има врска ако јас го гушнам.. мене всушност многучесто ми било така најслатко зошто го чувствувам како големо меченце до мене :) и можам да го бакнувам по грбчето или вратот или главчето :) и да му шепкам на увце. Искрно во цела година со нетрпение ги чекам моментите кога би имало реална прилика да преспиеме заедно.. да се погоди истовремено нашите да не се дома тоа.. многу тешко.. па затоа ми преостанува само летото и тие 10тина дена кои ми поминуваат премногу брзо за потоа пак да чекам цела година :( да не должам многу.. нема ништо поубаво од спиењето до тој што го сакаш.. се опушташ забораваш на проблемите.. а утрото те чека топла насмевка и бакнеж за убаво утро и убав ден.. Да престанам тука дека ако продолжам ќе ми нема крај :) :smir:

Сонце мое (Драгана :pipi:), заборави да напишеш дека пред легнување и веднаш по будењето се бакнуваме во чело за добра ноќ и дорбо утро.:smir: Еве и јас ќе се надоврзам, и ќе кажам дека најубаво чувство е кога спиеш до сакан/ата (иот). Тоа дека колку и да е ладно, кога спиете заедно е топличко е точно. Знам дека често 'рчам ама на сонцето мое не му сметам па така ме остава, само во случај кога сме со некој друг во соба и 'рчам тогаш ме подбутнува да престанам :pos2:. Да не должам многу, тоа беше моето мислење.

Mmmmmmm, najubavo mi e koga si spijam so decko mi! Poslatko od toa definitivno nema...Cesto pati spijam vo negovata pregratka i togas se cuvstvuvam najzastiteno i najubavo.
Samata pomisla deka go delis krevetot so licnosta sto ja sakas, pomislata deka ne si osamen/a i deka imas nekoj do tebe sto te saka pravi vo nas edno PREKRASNO CUVSTVO!

Нема поубаво чувство од тоа а посебно ако е зимно време топличко ох ох :love:
Имам навика насабјле да идам кај неа и да си легнеме заедно пошто цела ноќ ми е срам да преспијам таму кога се дома нејзините и она исто кај мене. :)

Јас некогаш спијам со 2-3 женски и неможам јас пошто многу се вртам ретко најубаво ми е сам да се раширам после секс со нив они нека идат дома,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom