Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гушкања и мирен, длабок сон до утрото, без `рчење, клоцање, лигавење и сл. 
и еднаш во сон свиреше гитара хаха ама добро е го трпам
Ako e seks .. seks neka e .. ama posle toa neka odi ponatamu i neka me ostavi da spiem raet isto i jas ke go ostam raet da spie
Moze od sabajle edno gush ova ona za dobro utro ped stanuvanje.. ako treba on da ide na rab pred mene ili ja pred nego, ondak striktno da ne se budi osobata sho ostanuva vkrevet !!!Нема нешто поубаво! И со бившите и со сегашниот дечко ми е преубаво кога ќе си преспиеме заедно.
Додуша со едниот од тие двајцата бивши и не беше до толку... и тоа првата вечер кога спиевме заедно! Ај што ме разбуди во ниедно време, бар за нешто убаво да ме разбудеше... Да скратам. Дечкото си имал проблеми со месечарење чат-пат. И, секако, тоа не ми го кажа со време, морав лично да дознавам... ме извади од памет. Збореше за вонземјани и чуда, бараше остри предмети... Се преплашив! За на крај да легне и во истата секунда да продолжи да спие како бебе... и следното утро да не се сеќава на ништо!
А со останативе е ко на филм!гушкања и мирен, длабок сон до утрото, без `рчење, клоцање, лигавење и сл.
![]()

А наутро обожавам да ја будам