Спиење со партнер/ката!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ги читам вашите размислувања и морам да кажам дека ме изнасмеавте:pos:
Инаку обожавам да спијам до мојот партнер,посебно кога сабајле ќе ми свари кафе.

Super e da si spies do deckoto, posebno na sabajlesekogas me razbudva so baknezi, a nekogas i kafe.

Многу филмски ги правите будењата, како да се пресудното нешто во муабетов.
Туку да, сум за спиење со партнерот, но не дека сакам некој да ми вари кафе сабајле, туку дека е прекрасно чувството на блискост кое може да се има и без секс, нали. Немаат врска и тие правилата за спиење ... воопшто не е важно кој кого гушка, кој на чива рака спие, која над чива нога е ... секоја поза е слатка, доколку не е до вас човек/девојка за една вечер.

abe probav nekolku pati i ne mi ide be. abe aj se da i udovolis nekako na ruka da ti zaspie ili da ja gusnes i sekoe sabajle ukocen stanuvam. a inace da, sex na sabajle e ludnica. vidis toa so oralkata ne mi teknalo, ustvari nea treba da i tekne.:)

Спиењето со девојката/дечкото е многу добро освен тоа си има предности на многу начини освен сексуалните тука се и оние другите како на припер довербата се зголемува исто како и тоа што ја запознаваш подобро личноста на партнерката/партнерот и си станувате понеразделни (секако ако се добро заврши без караници за глупости), така да кој го мисле спротивното тогаш тој или го нема правено горе наведеново или пак едноставно човекот треба да си спие сам :) Поздрав.

па јас ич не спијам гледам се да искористам од секси моменти у таа вечер :):):):) а ако веќе заспвивам тоа е некаде околу 5 саати па се знае полсе еден утрински ( весник ) :):):):):):):):):)

Најзакон работа....јас многу мирно спијам,стварно нема поубаво од тоа да станеш од спиење и да видиш дека некој спие до тебе гушнат...убаво кажа Ива, спиење строго после 4-5 часот...после цртаниот де :pos: :vozbud:

па јас ич не спијам гледам се да искористам од секси моменти у таа вечер :):):):) а ако веќе заспвивам тоа е некаде околу 5 саати па се знае полсе еден утрински ( весник ) :):):):):):):):):)

Еее ива не знаеш колку си во право :) За и воопшто се дешаваат вакви спиенки :) Поздрав.

Еее ива не знаеш колку си во право :) За и воопшто се дешаваат вакви спиенки :) Поздрав.
Уопште не е во право. Таман работа секојпат кога ќе спијам со партнерот моментите да ги искористувам за секс. Толку ми е површно и глупо, штознам.

Пример, многу е поубаво чувството кога сред ноќ ќе ја осетиш раката на партнерот како те бара да те гушне, несвесно и невино.

Имам читано за некое истражување дека мажите немаат добар сон и не спијат ефективно кога се во кревет заедно со партнерката, а кај жените е сосема обратно.

Кога спијам со жена се будам ноќе, сабајле сум ненаспан и слично. Не секогаш ама барем во пола од случаите. А жените секогаш се будат наспани и насмеани. И ми текнува на истражувањето од погоре.. :pos:

Без разлика на тоа, спиењето покрај личност која ти е драга сепак претставува задоволство.

eee чек , чек скул не викам ја нон стоп:pos: :pos: само што после таква вечер обично спијам по 4-5 саати :smir: :devil3: :pos: :pos:

Такви „спиенки“ не се дешаваат само заради секс, има многу други поубави и позначајни работи од тоа. Убо си кажа Скул, глупо е секое спиење со партнерот да се искористува само за секс.
Мене на пример многу поубаво ми е чувството кога ме гушка и ме гали по косата, отколку самиот секс кој можеме да го имаме и без да поминеме цела ноќ заедно.
Или пред некој ден кога и’ реков на другарка ми „Сношти спиев кај дечко ми“ таа одма така возбудена ме праша „Ииии... се деси нештоо?“ :icon_roll
Како демек се подразбира тоа дека треба да се деси нешто.

2007 ja docekav kaj eden drugar vo negoviot stan,bese ludo i nezaboravno,so site lugje koi gi sakam okolu mene i normalno so decko mi (togasniot) koj go sakav premnogu. Koga site papsaa od igranje i pienje negde nakaj 5 casot po polnok,se okolu mene spiese...na forelji,kreveti itn itn...se stiskaa...jas i decko mi vlegovme vo sobata na drugar mi koj nedozvoluvase tamu da se vlaga ama sepak...si legnavme gusnati i izmoreni. Se razbudiv vo negovite pregratki isto kako sto zaspav...nikogas nema da go zaboravam cuvstvoto ...ni nego...:pipi:

Имам читано за некое истражување дека мажите немаат добар сон и не спијат ефективно кога се во кревет заедно со партнерката, а кај жените е сосема обратно.

Не бе,најбољи ми е мене....иако реткост било тоа кога сум спиел со девојче, ама, добар филм е да гушкаш некоја и да се љубиш се додека не заборавиш за себе си ,и заспиеш:vozbud:

Летово се осеќав најубаво кога спиев со девојчето!Чувството е прекрасно!И ја мирисаш косата ја бацнуваш полека по вратчето дур спие ја гледаш како спие,се буткате еден со друг за време на спиење си ја крадете прекривката,...............има многу убави моменти!Најубаво ми е кога ќе се сврти со грбот и ќе се тутне во мене а јас ќе ја гушнам и ќе си заспиеме заедно!Така се осеќам како да ја штитам дури и во сон и убаво ми е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom