N
Nessa Alcarin
Гостин
Требаше и утре да е неработен ден
Како ли само ќе станам утре за на работа ...
Како ли само ќе станам утре за на работа ...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ли само ќе станам утре за на работа ...дечко да не не смеам да дадам мислење случајно? забрането ли е ?Abe patiotu zarem ne znaes i ne si videl do sega subara ? ete toa ti e fintata so kapite.
ова е пред три годининајдов нешто...
Тие шо имате снимано, ставајте некое клипче

Гледајќи ја сета таа радост, еуфорија и сплотеност... искрено, солзи на очи ми идеа.Уште еднаш да е вечен овој ден. За следниот јубилеј да бидеме помасовни и сите сплотени. Како што денес се фатија за оро луѓе што прв пат се сретнуваат, така да биде секогаш за овој ден!
Вечна да е Македонија и вечно да не нејзиното име!
Кога се у план Суперхикс и Кирил?

јебига, кој видел... чекам и јас да стави некој видеоова е пред три години![]()

овие од МТВ пак се покажаа дека не се достојни за пренос во живо, ништо не видовме од огнометот...јас имам видео од огнометот ама не е некој посебен квалитет
ај ке пробам да гоставам асап на нет![]()
Да, само некој треба рано да станува утре :/Ваљда се држат до добро познатата поговорка за крајот и делото...![]()
Да бе, изгледаше ко да имаат 100 камери и како да ги менуваа кадрите на секои 2 секунди од една до друга камера, безвезе...овие од МТВ пак се покажаа дека не се достојни за пренос во живо, ништо не видовме од огнометот...